24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Focení s Love Fashion (aneb spusta inspirace)

16.11.2014
Myblogstage
Baví mě focení a dost mě láká blogerský svět. Rozhodla jsem se to tedy spojit a ráda se zde podělím o svou fototvorbu. Dostala jsem příležitost fotit módu ulice a doufám, že vás zaujmou outfity, které pro vás budu lovit :-) Pokud vás zajímá i má další tvorba můžete mě sledovat na facebooku: https://www.facebook.com/PeVefoto PeVe

Blog dvou skvělých žen Jany a Jany Love Fashion už znáte, já vám ukážu, jak mi holky pózovaly! :-)

Jana Janata a Jana Schwarz jsou dvě kamarádky, které spolu mají blog Love Fashion. Ten už ale určitě znáte, protože byl nominován jako objev roku na cenu Blogerka Roku 2014. Jejich blog se dostal do top 10 a umístil se na hezkém 8. místě. Jana Schwarz vlastní skvělý krámek Jane Bond special, kde můžete sehnat spoustu stylových kousků. Moc ráda tam nakupuji a dlouho jsem chtěla s Janou nějakým způsobem spolupracovat. Když jsme se konečně domluvily na focení, tak jsem se dozvěděla i o blogu Love Fashion, který je mimochodem skvělý! Byla jsem naprosto nadšená, když jsem holky poznala osobně, protože jsou to velké osobnosti, alespoň pro mě bezpochyby! Vyzařuje z nich skvělá energie a chuť do práce, kterou pro blog dělají. Ani bych nečekala, že odejdu s takovými pocity, které ve mě naše spolupráce vzbudila. Proto stále říkám, že nejlepší součástí focení a psaní článků je pro mě poznávat nové lidi. Díky J a J :-)
Teď už vás ale čeká rozhovor s Janou Schwarz a kupa fotek, které jsem mohla s majitelkami tohohle skvělého blogu nafotit..;)

* Jak tvůj krámek vznikl?
 Už kdysi jsem několik obchodů měla. Sortiment se lišil od toho stávajícího, to je spíš moje srdeční záležitost. Mám ráda vintage a do toho podporovat malé, neznámé návrhářské talenty, od kterých u nás také najdete pár kousků.
 
* Byly jste nominované na blogerský objev roku, jak se vám to podařilo a jaké z toho máte pocity?
Určitě to nebude moje zásluha, web a blog (www.love-fashion.cz) jako takový založila moje kamarádka Jana Janata. No a pak mě jen přemlouvala, ať jdu do toho taky, protože jsem jiná, veselá a barevná. Minimalismus mi nic moc neříká a to u nás tak nějak chybí. Ale je to rozhodně pozitivní šok a velká radost, že se můžu podílet na něčem, co lidi baví.
 
* Co tě v krámku nejvíc baví?
Oblečení, jeho kombinace a možnosti. I když máte pocit, že tam nic není, dáte do kupy outfit za pár kaček a vypadáte super.
 
* Zapojily jste se do různých módních projektů, které pro vás byly největším přínosem?
Jsme hodně akční, ač toho máme dost. Ale asi ten největší bylo focení kalendáře s Bárou Nesvadbovou pro nadaci Etincelle. Přinesl nám rozhodně pohled do řekněme profi světa focení a stylingu. A super lidi. Stan Steiner tenkrát dělal styling a fotil Petr Weigl. Myslím, že do budoucna tohle nebyla naše poslední spolupráce
 
* Máš nějakou veselou příhodu při podeji nebo z nějaké akce?
Teď jsi mě dostala. No většinou si pamatuju lidské obličeje, ale nevím pak kam si je zařadit. Takže je u mě dost běžné, že se zaseknu a zírám na někoho s pocitem, že ho znám. Takhle jsem jednou vystrašila jednu zákaznici. Na prodejní akci jí říkám, že se prostě odněkud známe. Ona že nemá ponětí. Přišla druhý den a mně se vybavilo, že má dítě a je to kluk i jeho jméno a ještě něco. No bylo to celkem strašidelný. Mně to někdo říct, tak si myslím, že mě sleduje. Nakonec jsme spolu natáčely videoklip pro Tatabojs - Vítací a jsme kamarádky
 
* Myslím, že by čtenářky mohlo také zajímat, jaké zboží v krámku jde poslední dobou nejvíc na odbyt( jaké vzory, barvy, materiály..?)
Jsme asi nejvíce šatový obchod plný barev. Ale aktuálně u nás najdete svetříky, sukně, kabáty. Novinkou je spolupráce s návrháři z Polska, od kterých máme hlavně šaty z taftu a brokátu. Prostě nádherné plesovky, které opravdu jentak neuvidíte a jsou za 1990 Kč.
 
* Jaký outfit bys za sebe doporučila na letošní podzim? Co nejraději nosíš?
U mě je asi dost těžké něco doporučovat. Neoblékám se jako masa. Ono zákazníci si stejně vyberou v Zaře, Mangu, nebo jiném řetězci kde jsou zvyklí nakupovat . A ač bych ráda řekla, jentak ode mě neuslyšíte, že černou nic nezkazíte. Pohřbů bylo dost, chce to trošku barev a ženskosti do ulic.



















Komentáře

Love Fashion 19.11.2014 13:29

Děkujeme moc :-***

Myblogstage 19.11.2014 20:46

Potěšení je na mé straně, jste skvělé * Jsem vám kdykoli k dispozici

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Myblogstage

Baví mě focení a dost mě láká blogerský svět.
Rozhodla jsem se to tedy spojit a ráda se zde podělím o svou fototvorbu.
Dostala jsem příležitost fotit módu ulice a doufám, že vás zaujmou outfity, které pro vás budu lovit
Pokud vás zajímá i má další tvorba můžete mě sledovat na facebooku:
https://www.facebook.com/PeVefoto
PeVe


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.