24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Lady Gaga Super Bowl 50 Performance 2016 Inspired Makeup

07.03.2016
GetTheLouk
GetTheLouk je internetový prostor s nálepkou hlásající Beauty Blog snažící se probudit z šedi české úzkoprsé návyky na nudné líčení!

​Lady Gaga mi byla v líčení vždy inspirací a neustále dokazuje, že bude i nadále. To, co z dálky vypadalo jako obyčejné kouřovky, se zblízka ukázalo jako úžasné netradiční líčení, které právem obletělo celý svět. Inu, Gaga to umí. Nebo spíš její makeup artisti.

Červené třpytky lehce vytažené do sexy kočičího ocásku v kombinaci s čistým zbytkem makeupu považuji osobně za geniální tah. Červená na rtech je klasikou, ale na očích ji můžeme označit skoro až za provokaci. Ve třpytivém provedení ale působí luxusně, honosně. Tenhle kontrast miluju.
Tím, že barvy nejsou vytáhnuty moc vysoko nad oční důlek působí look stále dost nositelně a formálně. Jenže pak mrknete nebo se podíváte dolů a třpytky to rozbalí. Třeba díky tomuto líčení zkusíte konečně zakomponovat červenou do vašeho očního makeupu na příští párty, nebo look okopírujete v jiném barevném provedení, klidně bronzovém, a nebo opravdu vyvenčíte tuto verzi – to je jedno, ale neříkejte mi, že vás tenhle look aspoň trošku neinspiroval?

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

GetTheLouk

GetTheLouk je internetový prostor s nálepkou hlásající Beauty Blog snažící se probudit z šedi české úzkoprsé návyky na nudné líčení!


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.