24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Topmodelka Linda Vojtová chystá koncert

20.10.2014
Myblogstage
Baví mě focení a dost mě láká blogerský svět. Rozhodla jsem se to tedy spojit a ráda se zde podělím o svou fototvorbu. Dostala jsem příležitost fotit módu ulice a doufám, že vás zaujmou outfity, které pro vás budu lovit :-) Pokud vás zajímá i má další tvorba můžete mě sledovat na facebooku: https://www.facebook.com/PeVefoto PeVe

Lindu Vojtovou zná většina z nás, jelikož jde o slavnou Českou topmodelku žijící v New Yorku, pokud jde ale svět modelingu mimo vás, určitě ji znáte z reklamy na Mattoni ;-)

V 15ti letech (rok 2000) vyhrála v Ženevě celosvětové finále Elite Model Look kde bylo kolem 350 000 soutěžících ze 70 států. Je tváří značek jako je : Victoria's Secret, Giorgio Armani, Diesel…. Pracovala v Paříži, Miláně i Barceloně. Čtrnáct sezón se věnovala módním přehlídkám ( po 7 let).  Ne všichni ale ví, že právě připravuje velkolepý koncert pro svého dědečka Vadima Petrova, na kterém zazní některé z nejlepších skladeb jeho celoživotní tvorby. Dost tedy o Lindě, koncert dělá pro dědečka s radostí, není  totiž k nějakému jubileu, ale je důkazem její lásky  a společně s maminkou Taťjanou Vojtovou koncertem usilují o to aby byl Vadim Petrov uznáván jako žijící klasik.
 
Koncert se bude konat 18. 11. 2014 ve Smetanově síni Obecního domu a jeho moderátorem bude Alfréd Strejček. Na své si přijdou milovníci vážné hudby ale i skladeb, které zazněly ve stovkách českých filmů a pohádek. Lístky můžete zakoupit na www.ticketportal.cz
Na koncertě bude přítomna řada předních českých umělců, kteří se řadí mezi žáky a přátele profesora Vadima Petrova. Část z nich, jako zakladatel Konzervatoře Jaroslava Ježka a profesor Pražské konzervatoře, sám vyučoval. Vadim Petrov je autorem více jak 1300 světoznámých skladeb které se objevily v divadelních představeních, rozhlasových hrách i v televizních pořadech (Krteček, Krkonošská pohádka-například Krteček je znám i ve světě protože je osobitý a veselý, určitě je velká zásluha, že se na jeho zpracování Vadim Petrov podílel). Je však uznávaný, stejně jako jeho vnučka Linda, celosvětově, a proto na koncert přijedou hosté například i z New Yorku. Na připravovaném koncertě se současně pokřtí i nové CD s výběrem jeho nejoblíbenějších skladeb.
Přejme mu tedy úspěšný koncert a nadále spoustu rodinné lásky . Koncert bude určitě stát za to, v tak překrásných prostorách.  Přijdete také?

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Myblogstage

Baví mě focení a dost mě láká blogerský svět.
Rozhodla jsem se to tedy spojit a ráda se zde podělím o svou fototvorbu.
Dostala jsem příležitost fotit módu ulice a doufám, že vás zaujmou outfity, které pro vás budu lovit
Pokud vás zajímá i má další tvorba můžete mě sledovat na facebooku:
https://www.facebook.com/PeVefoto
PeVe


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.