24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Dovolená s dětmi, která nemá chybu

19.08.2014
MAMINY VE MĚSTĚ
Jsme maminy, maminy ve městě :D. Baví nás naše děti, rozebírání jak jsou ti naši chlapi skvělý a zároveň často strašný. Milujeme život, naší skupinku a to mít se kde vypovídat a proto jsme i tu ;). Jsme maminy, maminy ve městě, ale často i strašně rády mimo něj.

Letos jsme byly již po třetí s dětmi na skvělé dámské jízdě. Vždy je to ta nejlepší dovolená, která prostě nemá chybu.

Pět dní, pět maminek, pět dětí, pět chlapečků :-). Na tuto dovolenou se těšíme celý rok. Jezdíme do Starých Splavů, do stejného hotelu a ve stejném termínu. 

Trávit den na pláži, v lesích, na parníku, ve vláčku, na hradech a v muzeích je prostě skvělý a děti i my si to náramně užíváme.

Den samozřejmě začíná snídaní, kterou kluci milují, ostatní hosté hotelu asi tolik ne, jelikož to tam během pěti minut dokáží opravdu skoro zbořit. No přeci bychom na ně na dovolené ale nekřičely ne? .-)

Letošní rok byl speciální a zcela vjímečný o soutěže, které jsme pro ty naše kluky připravily. Jeden byl ve sportnovním duchu, házení balónku a kuželky a druhý den hledání pokladu. O tom kluci mluví ještě dnes.
Náš odpočinek je samozřejmě vždy večer u vínka a čerpáme síly na další den.

Holky, pokud máte partu, tak určitě dámskou jízdu s dětmi zkuste zrealizovat. Stojí to za to a je na co vzpomínat. My i kluci to milujeme.

Komentáře

Michaela M 17.03.2015 17:15

Vás je pět a máte pět blonďatých kluků? No to je fakt pecka Jinak já mám taky blonďáčka, a taky o něm na blogu dost píšu

TeriCepesova 15.11.2015 18:51

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

MAMINY VE MĚSTĚ

Jsme maminy, maminy ve městě . Baví nás naše děti, rozebírání jak jsou ti naši chlapi skvělý a zároveň často strašný. Milujeme život, naší skupinku a to mít se kde vypovídat a proto jsme i tu . Jsme maminy, maminy ve městě, ale často i strašně rády mimo něj.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.