24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Vyhrajte s BeBe výzvou!

02.07.2013
fitness-girl
Stejně jako většina žen, i já se několikrát vydala na cestu za "dokonalou" postavou. A právě na této cestě jsem propadla kouzlu zdravého životního stylu a cvičení. Nedodržuji striktně všechny zásady, ale velice jsem si tento způsob života oblíbila. Ráda o něm čtu, ráda o něm píši, ráda ho praktikuji :) Na svém blogu se svými čtenáři sdílím nové postřehy, inspirace, zkušenosti ze světa zdravého jídla a cvičení, ale také zážitky z života obyčejné vysokoškolačky - mě :)

Někteří jste již možná zaregistrovali projekt, který spustilo BeBe dobré ráno - tedy "Jednu výzvu" aneb rána s rocvičkou. Není to zcela nový projekt. První ročník již má za sebou a pro svou úspěšnost letos výzva běží znovu. Ranní rocvička vás nejen příjemně nastartuje, ale zároveň budete mít po odcvičení možnost vyhrát více než zajímavé ceny. Tak co, jdete do toho? :)

 

O CO VLASTNĚ JDE?
Pojďme si alespoň v krátkosti říct, co bebe výzva obnáší. Již jsem nakousla to, že jde o ranní cvičení.  Účelem této výzvy není hubnutí, jde spíše o ranní rozcvičku a nastartování metabolismu. Hned v úvodu máte na výběr, zda chcete méně náročná videa nebo zda se pustíte rovnou do něčeho náročnějšího. Cvičit budete buď s Radkou nebo Oliverem (ten vám dá zabrat víc) v délce 1, 2 nebo 4 minuty. Takže opravdu nic dlouhého a na těchto pár minut si určitě najde ráno čas každý :) Cílem je rozhýbat svaly, probudit tělo a začít nový den plní energie. A samozřejmě nezapomenout po cvičení na vyváženou snídani!

 

 

MOŽNOST VYHRÁT
Řekněme si to na rovinu - člověk má větší motivaci když ví, že může něco vyhrát. A proto ani BeBe nezapomíná na účastníky a připravilo spoustu zajímavých cen. Úkol je jasný - pravidelně ráno cvičit :) Stihnout to musíte vždy v rozmezí 5:00 - 11:30 a tím, že se ráno na stránkách bebe výzvy přihlásíte, přehrajete (a ideálně samozřejmě i odcvičíte) video, zapíše se vám v profilu odcvičený den. Jakmile takovýchto dní získáte 7, máte již šanci něco získat. Čím více dní odcvičíte, tím zajímavější výhry vás čekají.

 

 

 

 

JÁ A BEBE VÝZVA
Celou výzvou vás zároveň budu provádět i já a dalších 5 ambasadorů. Můžete sledovat naše příspěvky přímo na stránkách výzvy či na Facebooku, koukat, jak po ránu taky cvičíme a hlavně hlasovat pro svého oblíbence :) Jelikož vedu i svůj blog, o bebe výzvě jsem se tam již několikrát zmínila. A co víc, dokonce jsem vyhlásila i soutěž jenom pro své čtenáře, kteří se do výzvy zapojí! Takže chcete-li zvýšit své šance na nějakou tu výhru, mrkněte tady:

http://fitnessgirl-lifestyle.blogspot.com/2013/06/bebe-vyzva-2013-moje-rana-s-rozcvickou.html

 

 

Osobně mám k dnešnímu dni za sebou již 31 ranních rozcviček a musím říct, že i když je to někdy boj, vždycky mě to příjemně naladí. Těch pár minutek je rychle za vámi, ale dobrý pocit pak trvá. A mnohem příjemnější je pak vychutnávání si snídaně, protože máte pocit, že si ji opravdu zasloužíte - a řekněme si to na rovinu, v mém případě je to tak, že se na ní těším po celou dobu cvičení :D

 

 

Příspěvky ambasadorů najdete zde:
https://www.facebook.com/pages/BeBe-Dobr%C3%A9-r%C3%A1no/206289479433535?ref=ts&id=206289479433535&sk=app_443868422376868

 

 

Více informací o výzvě najdete přímo na oficiálních stránkách:
http://www.bebevyzva.cz/

 

 

A na závěr zatím mé 2 koláže - co na ranní cvičení říkají mí čtenáři :)

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

fitness-girl

Stejně jako většina žen, i já se několikrát vydala na cestu za "dokonalou" postavou. A právě na této cestě jsem propadla kouzlu zdravého životního stylu a cvičení. Nedodržuji striktně všechny zásady, ale velice jsem si tento způsob života oblíbila. Ráda o něm čtu, ráda o něm píši, ráda ho praktikuji Na svém blogu se svými čtenáři sdílím nové postřehy, inspirace, zkušenosti ze světa zdravého jídla a cvičení, ale také zážitky z života obyčejné vysokoškolačky - mě


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.