24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

JLo Golden Globes 2015 Inspired Makeup

22.01.2015
GetTheLouk
GetTheLouk je internetový prostor s nálepkou hlásající Beauty Blog snažící se probudit z šedi české úzkoprsé návyky na nudné líčení!

Začátek roku 2015 a už se na nás chrlí fotky celebrit udávající směr líčení pro tento rok. Já stále ještě píšu 2014, když se snažím napsat datum, a už si mám zvykat na nějaké další novinky? Pak jsem ale projela líčení celebrit a zjistila, že z nich zas tolik novoty nedýchá. Trošku jsem si oddychla, abych pravdu řekla.

Ono co taky neustále vymýšlet? Stíny se dávají na oči a většinou slušivě, tam není moc co řešit, že ano? :D Ale líčení JLo má zkrátka něco do sebe. Nejsem si ani přesně jistá co, ale nemyslím si, že by to bylo zle. Někdy vás něco zaujme, aniž byste věděli proč. Tady si myslím, že to jsou tmavé oči se studenými až fialovými podtóny. A to především na okrajích líčení. Prostě do-ztratíte okraje líčení fialkou, easy! Nic nového, osvědčená klasika.
Šedivá taky sluší každému, takže není o čem. Hezké, zdravé, růžové tváře s tunou lesku jsou taky velmi populární. Stejně jako světlá růžová rtěnka. Asi to musí být to všechno dohromady. Pravdou je, že tmavé oči jsou většinou k vidění se světlounkými tvářemi, ale díky tomuto líčení si říkám: „Proč?“.
Navíc je líčení k smrti jednoduché. Tmavě šedou dáte přes celé víčko až do důlku, ztratíte, do-ztratíte nějakou fialovou či růžovou, ledabyle naznačíte tmavou linku rámující oko, ano, uhodli jste – ztratíte a máte hotovo! Super rychlé párty líčení. No nevím, jak vám, ale mě se ty trendy roku 2015 líbí! Co vy na ně?

Komentáře

Mišulka 14.02.2015 11:14

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

GetTheLouk

GetTheLouk je internetový prostor s nálepkou hlásající Beauty Blog snažící se probudit z šedi české úzkoprsé návyky na nudné líčení!


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.