24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Katy Perry H&M Holiday Campaign Inspired Makeup

22.12.2015
GetTheLouk
GetTheLouk je internetový prostor s nálepkou hlásající Beauty Blog snažící se probudit z šedi české úzkoprsé návyky na nudné líčení!

Katy Perry se jako tvář vánoční kampaně H&Mka objevila na fotkách a videu v několika úžasných loocích. A věřím, že někdy v budoucnu se ještě k nějakému vrátím. Ale nejvíce mě zaujalo tohle vílí líčení.

Asi víte proč.. Barvičky! Ty já prostě můžu! Navíc Katy to děsně slušelo s tyrkysovými vlasy. Ty já bohužel nemám (možná zase někdy? *mrk, mrk*), ale mám doma fialovou paruku. Takže jsem i v líčení zaměnila tyrkysovou za fialovou. Ne všude, ale především ve vnějším okraji očního důlku, tam, kde barva vykukuje. Chci, aby prostě ladila s vlasy.

Ale já bych tohle líčení nosila i bez paruky. Podobná duhová líčení miluju! Zvlášť v pastelovém podání. Na jednu stranu je look nevinný, ale přitom stále rozverný a zajímavý. A až v lednu (doufejme!) napadne sníh, tohle líčení bude mezi tou bílou všude kolem krásně vynikat. Tak co, přesvědčila jsem vás?

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

GetTheLouk

GetTheLouk je internetový prostor s nálepkou hlásající Beauty Blog snažící se probudit z šedi české úzkoprsé návyky na nudné líčení!


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.