24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Katy Perry – This Is How We Do Music Video Inspired Makeup

21.09.2014
GetTheLouk
GetTheLouk je internetový prostor s nálepkou hlásající Beauty Blog snažící se probudit z šedi české úzkoprsé návyky na nudné líčení!

Katy Perry neustále inspiruje jak hudbou, tak ale i líčením. V jejích videoklipech se obejevuje jeden skvělý look za druhým. Nový klip This Is How We Do nabídnul dvojité růžové linky s hnědou v očním důlku. Zkrátka něco, co se jen tak nevidí, ale přitom by se to v klidu dalo vyvenčit na nějakou párty, nemyslíte?


Celé líčení je totiž hodně jednoduché. Bílým stínem přes celé víčko dosáhnete efektu čistého plátna, na kterém se bude vyjímat každá barevná linka. Zvlášť ta růžová. Růžovým stínem a malým štětcem nakreslíte tlustou linku přes celé víčko. Klidně si můžete pomoci i tužkou na rty v růžovém odstínu. Prodlouží to životnost linky a maličko pomůže i s intenzitou, pokud nevlastníte přímo neonový stín. Následně už jen pod velkou barbie linku vmáčknete menší černou, dáte řasenku a můžete směle ven. Třeba s kamarádkou na kávu.
Pokud chcete líčení nosit na večer, tak jen přitvrdíte v očním důlku. A pouze jen tam. Vezměte hnědou na užší štětec a obkreslete s ním vaši oční bulvu, ve vnějším koutku se ale nestočte dolů, jen kopírujte vaše dvoubarevné ocásky. Zní to možná morbidně, ale není v tom nic složitého. Jak byste běžně dělaly kouřové líčení, tak udělejte tohle, jen začněte s užším štětcem, aby aplikace byla preciznější. Pak už lehce ztraťte stíny, především směrem nahoru. A máte hotovo!

Katy měla na tvářích snad jen trošku bronzeru a na rtech stejnou barvu jako na očích. Pokud si na to ale netroufáte, tak rty klidně vynechejte. Anebo pokud si netroufáte na práci s hnědou v očním důlku, tak na večer nahoďte právě jen tu rtěnku! Tak jako tak bude líčení vypadat peckově. Já říkala, že by byla škoda ho někdy nevyvenčit!?

Komentáře

Helena Heart Beat 23.09.2014 13:51

Dokonalé

Žanda 25.09.2014 14:46

Krása . Nemůžu najít jak bych tě sledovala poradis?

sarík 26.09.2014 17:44

Krása já mam paletku kde je tato samá barva taková zářivě růžová

Gabrieless 14.05.2015 14:31

Super jarní líčení

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

GetTheLouk

GetTheLouk je internetový prostor s nálepkou hlásající Beauty Blog snažící se probudit z šedi české úzkoprsé návyky na nudné líčení!


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.