24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Rita Ora Grammy‘s 2015 Inspired Makeup

20.04.2015
GetTheLouk
GetTheLouk je internetový prostor s nálepkou hlásající Beauty Blog snažící se probudit z šedi české úzkoprsé návyky na nudné líčení!

Teď se vám honí hlavou něco jako: „Černý kouřovky, pche, zase?“. Jo, zase! Když ony prostě fungují! Vždycky se najde aspoň jedna celebrita na červeném koberci, která je zvolí jako TEN makeup, a vypadá v něm skvěle. Takže proč se k nim nevracet?

Ony totiž ne vždy jsou uplně stejné. Právě tyhle kouřovky dle Rity Ory jsou jemné, jen s temnou linkou rámující oči, a spoustou třpytek kolem. Nikdy předtím by mě nenapadlo vzít hodně třpytivé stíny, vykoupat v nich prst tak, že stín až skoro opadává a lehce přitlačit přes tmavý podklad. Je potřeba mít opravdu hodně stínu na prstu a lehce ho přikládat k oku. Chcete, aby se tam zachytily jen ty třpytky.


Na první pohled to totiž vypadá jako obyčejné tmavé líčení, ale pak sem tam zabliká třpytka, za chvíli zase jiná, no prostě hotový koncert! A pokud je to na vás takhle moc, tak vynechte ten silný highlight ve vnitřním koutku. Ale musíte uznat, že i když se jedná o poměrně okoukanou klasiku, jde vždycky nějak oživit, ne?

Škoda jen, že ty třpytky nejdou dobře vyfotit :-(.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

GetTheLouk

GetTheLouk je internetový prostor s nálepkou hlásající Beauty Blog snažící se probudit z šedi české úzkoprsé návyky na nudné líčení!


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.