24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Taylor Swift – Bad Blood Music Video Inspired Makeup

19.06.2015
GetTheLouk
GetTheLouk je internetový prostor s nálepkou hlásající Beauty Blog snažící se probudit z šedi české úzkoprsé návyky na nudné líčení!

Taylor prostě jede! To nejde říct jinak! Její písničky se rychle stávají kulťáky, všichni je znají a není náhodou, že vám kamarádka radí hláškou „Shake It Off!“. Prostě je z ní ikona dnešní doby a dokazuje to každým svým videoklipem. Bad Blood se opravdu povedl!


Nejen, že má na sobě asi 5 looků, které prostě musím vyzkoušet, ale i její parťáci mají líčení, které stojí za zkoušku! Prostě celé je to povedené. Všechna líčení, která se ve videu vystřídají, jsou spíše na té svůdnější stránce. A samozřejmě, že všechny jsou poměrně dost dramatická, přeci jen se jedná o videoklip.
Tohle líčení je pro mě spíš inspirací. Podobný tvar očí občasně nosím, stejně jako červenou rtěnku. Nemusela bych je nutně párovat, ale na druhou stranu nemůžu popřít, že se mi černé matné oči v kombinaci s krvavými rty neskutečně líbí. Zkrátka zkuste někdy vytáhnout tmavší kočičí kouřovky. A co, že je jaro, skoro už léto. I ty rudé rty budou vypadat peckově. Zvlášť, když je venku poslední dobou furt pršavo. Já díky Taylor na chvíli uteču klasickým letním neonkám a taky vyzkouším tunu dalších líčení z jejího videoklipu. Co vy, zkoušeli jste už nějaký?

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

GetTheLouk

GetTheLouk je internetový prostor s nálepkou hlásající Beauty Blog snažící se probudit z šedi české úzkoprsé návyky na nudné líčení!


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.