24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Back to school | Zaostřeno na šatník

30.08.2017
Maria Friedlová
Life blogerka, která ráda zachytává střípky ze svého života na fotografie. Milovnice čokolády a útulných kaváren, čtenářka sci-fi knih a neustálá studentka.

S posledními letními paprsky přichází konec srpna a začátek nového školního roku. Každý ráno řešíme dilema, jak se do školy co nejlépe a zároveň co nejpohodlněji obléci. S malou pomocí českých i zahraničních blogerek tento problém již nebude po ránu takovou překážkou. A jak na to?

V JEDNODUCHOSTI JE SÍLA
Holky z Cup of Style si pro nás připravily video, na němž nejen ukazují zajímavé kombinace oblečení, které lze ráno rychle a bez potíží vytvořit basic kousky z šatníku, ale představují i tři looky, jež lze jednoduše aplikovat na obličej a nezaberou přitom ani tolik času. Který se vám líbil nejvíce?

5 OUTFITŮ NA 5 ŠKOLNÍCH DNÍ
Kanadská YouTuberka Kalyn Nicholson vsadila opět na kombinování a jednoduchost. V pěti outfitech kombinovala převážně černou barvu s barevnými prvky. Dalším jejím oblíbeným kouskem jsou černé kalhoty, které můžete kombinovat opravdu se vším. Různé svetry, košile kolem pasu nebo džínová košile jsou kousky, které look příjemně oživí.

DŽÍNOVÉ VYCHYTÁVKY
Světoznámá YouTuberka LaurDIY ve svém videu představila tři jednoduché návody, jak si z obyčejných džínsů udělat za pár kaček originální a trendy kousek do školy. Vše, co budete potřebovat, jsou barvy na textil, pár nášivek a zručnou ruku, abyste se u šití nepíchli jehlou. Fantazii se meze nekladou a vy můžete své oblečení takto dolaďovat všemožnými způsoby.

A TROCHU INSPIRACE NAKONEC
Meredith Foster na svém kanálu zveřejnila HAUL, kde ukazuje pár kousků, které by se do BACK TO SCHOOL kategorie daly s klidem zařadit. Ať už jsou to mom-jeans, jež toto léto jsou rozhodně IN, nebo oblečení s různými našivkami květin. Líbí se vám její styl? Nebo raději dáváte přednost obyčejnějšímu stylu?

Zdroj úvodní foto: hckids.org

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Maria Friedlová

Life blogerka, která ráda zachytává střípky ze svého života na fotografie. Milovnice čokolády a útulných kaváren, čtenářka sci-fi knih a neustálá studentka.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.