Pro sledování blogů se musíš přihlásit.
Pokud nemáš účet, zaregistruj se.
Batohy už dávno nejsou pouze sportovním doplňkem či nezbytným zavazadlem pro studenty. V dnešní době jsou stylové dámské batohy běžnou součástí módního světa a dají se nosit i k šatům, přičemž dokážou...
Rok 2023 byl pro značku PRM rokem zásadních změn a úspěchů, které upevnily její postavení na trhu luxusního streetwearu a high-fashion módy. Otevření prvního konceptu prodejny PRM ve Varšavě, v prestižní...
Připoj se k nám a SLEDUJ své OBLÍBENÉ BLOGY, piš PRO BLOGERKY, získej hodnotné dárky či pozvání na zajímavá setkání a buď součástí největšího dynamického obsahu. Stačí se jen zaregistrovat...
Cheesecake [čízkejk] je naší milovanou sladkou dobrůtkou, kterou zbožňujeme jak v klasické pečené podobě, tak třeba i ve formě nepečené. Nyní vám představujeme cheesecake ze sýru cottage, který je totálním bílkovinovým pokladem. Cheesecake ze sýru cottage si zamilujete. Korpus z křupavých oříšků,...
Dršťková polévka z hlívy ústřičné je báječnou bezmasou alternativou, pokud zrovna nemáte po ruce skutečné dršťky. Její příprava je hračka. Dršťková polévka z hlívy ústřičné je součástí naší skvělé Velké polévkové bichle, kde podobných receptů najdete ještě 179. 🙂 Jelikož z kuchařky příliš mnoho...
Vždy jsme měli na zahradě velké množství jabloní. Na jaře jsem se vždy těšila, až všechny rozkvetou, a s přicházejícím podzimem zase na bohatou úrodu jablek. A také na jablečné koláče. K jednomu z nejoblíbenějších dezertů, který miluju už od dětství je tento nepečený jablečný dort. Tvoří...
Milujete luštěniny? Pokud jste lehce na pochybách, věřte že tento jednoduchý a lahodný čočkový dhal s rýží vám ukáže jak mohou být luštěniny geniálně dobré. Luštěniny jsou zdravé, luštěniny bychom měli konzumovat co nejčastějši… Co ale když vám úplně nejdou přes ústa? A že nás takových je....
Salát podle následujícího receptu dělám už snad patnáct let. Nejvíc v létě, když máme na zahradě čerstvé zelené fazolky. Použít ale můžete i mražené zelené fazolky a práci s dlouhým vařením fazolí si můžete usnadnit použitím fazolí z konzervy tak, jak to dělám já. Červenou papriku...
Today I will take you with us on trip to one of the most authentic villages in Flanders (Dutch-speaking part of Belgium) which brings you back a few hundreds years – Oud-Rekem which was proclaimed Flanders’ most beautiful village in 2008. Besides picturesque walk, you will find here some...
Vepřová krkovice se švestkovou omáčkou je dokonalou grilovací, ale nejen grilovací lahůdkou, kterou si můžeme zpestřit babí léto. Vepřová krkovice se švestkovou omáčkou je vlastně takovou variací na náš hit z Velké prázdninové bichle – krkovici ve švestkové marinádě. Užijeme si naplno chuť...
Také milujete dobroty z jednoho hrnce či pekáčku? Vepřové kotlety na smetaně s houbami a bramborem jsou takovou podzimní srdcovkou, která vás bude bavit. Vepřové kotlety na smetaně s houbami a bramborem jsou chuťově velmi jemné a právě díky houbám naprosto neodolatelné. The post Vepřové kotlety...
Efektní pohoštění pro nějakou bandu... Maso dle výběru - hodí se kuřecí, krůtí, vepřové - nakrájíme na plátky, my použili květovou špičku která je libová jako kýta, ale má i vrstvu tuku který se hezky vypekl pro kluky... pro holky bych klidně vzala jen kýtu, s těmi všemi dipy si myslím, že...
Další výzva Foodblogu roku splněna. Tentokrát se jednalo o výzvu, kdy se měly dobroty párovat s nápojem Coffizz od Tchiba. A co jsem vymyslela za snack pro příchuť Coffizz maracuja? Nápadů bylo několik, ale nakonec jsme doma jednomyslně odhlasovali tyto müsli nanučky s jogurtem a ovocnou čokoládou....
Skoleboller neboli norské sladké školní houstičky jsou pro mě vlastně takovou srdcovkou. V Norsku, kde jsme trávili spoustu času, je najdete v každém obchodě nebo kavárně. Upřímně si nedovedu představit, že bych skolleboller zadělávala denodenně, nebo se jimi krmila z obchodu. Jde totiž o velmi...
Jak určitě víte, miluju asijskou kuchyni. Má neskutečně mnoho chutí a podob a tím je jedinečná. Mezi oblíbená jídla patří i ostrokyselá polévka, na kterou vám dnes přináším recept. Mívají ji skoro v každém asijském bistru nebo restauraci a chutě jsou někdy dost odlišné. Někde se přidává i...
Nazdar, bumbrlíčci! Máme skoro po prázdninách, léto se chýlí ke konci, začíná období hojnosti a tak začínáme sklízet, co jsme zaseli. Ti z nás, kteří sejí většinou pouze vítr (a taky semínko toskánského citronu jsem zasela, ale pak se dozvěděla, že se to nesmí/nemá) nebo nemají zahrádku, jsou nuceni...
Osvěžující záležitost, kterou si připravíme za pár minut – přesně takové je kuře na citronech a rozmarýnu a věřte, že tu intenzivní kyselou chuť si zamilujete. Pro konzervativní strávníky citronů doporučuji citron dávkovat postupně a případně navyšovat.Kuře na citronech a rozmarýnu v sobě...
Cassoulet je tradiční specialita z jihu Francie, v Toulouse je nesmírně oblíbená, tam si jí můžete dopřát v nějaké restauraci. A nebo ideálně v malých vesničkách kolem Toulouse, zdejší atmosféra vás nadchne... žádný turistický ruch, skvělý lidé, víno, podnebí a jídlo :-))) Začneme s fazolemi,...
Začneme přípravou zeleniny, kterou budeme dávat do terinky a kterou si musíme spařit nebo prostě udělat na skus... a zde se meze nekladou, já jsem zvolila mrkev a hrášek ale mohla by to být klidně cuketa, fazolkové lusky, klidně sušená rajčata, jarní cibulka, romanesco, olivy... cokoliv co máte...
Na salát Nicoise je receptů jako máku, každý je ten pravý a autentický a všichni nejlépe ví, co do něj patří a co ne :-) ...Takže si ho udělejte především tak, aby vám chutnal! Například já dělám vyložené dva přešlapy, a to že dávám tuňáka i ančovičky, mělo by se vždy dávat jen jedno z...
Žabky očistíme a odkrojíme horní běhy, mělo by nám zůstat jen tělíčko od pasu dolu. Pokud je už takto připravené nemáme od výrobce, často jen stačí vybalit z jednotlivých obalů a nechat pomalu rozmrznout v lednici. Doporučuje se nechat je povolit v mléce aby se nenarušila svalová vlákna. Já...
Všechny diskuze
Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.
Diskuzní příspěvek byl smazán a autorovi odeslán informativní e-mail.