24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

DIY Black Ripped Tights

10.11.2012
Sweetnothing
Hi, I am Aneta. Student, blogger passionate about fashion, photography, beauty and travel.

Když se vám na silonce oko udělá, zatlačte slzu v tom svém a čtěte!

Podzim je pro mě nejvhodnější období pro DIY projekty. Ten letošní u mě převládá všelijaké zdobení a zkrášlování obyčejných silonových punčoch. Jako první vám představím návod na silonky, které jsem měla i ve svém posledním příspěvku na blogu. Pokud vás zajímá jak i zcela  roztrhaných silonek, vytvořit silonky zajímavé a hlavně nositelné, určitě čtěte dál.

Co budete potřebovat: černé silonové punčochy, nůžky, jehlu, niť, swarowski kamínky, nebo obyčejné plastové diamanty/ korálky.

 

1) Abyste si práci usnadnili, silonky si oblečte a můžete začít stříhat. Je určitě lepší začít od stehna a pokračovat dolů k lýtku. Stačí udělat menší díru uprostřed nohy, a tu poté více roztáhnout. Oka vám pak pěkně začnou "téct" tak jako je to na spodním obrázku. 

2) Až budete mít silonky roztrhané, můžete začít našívat korálky. Já si ozdobila převážně jen jednu nohu, aby se mi efekty nepřebily, a korálky jsem našívala především na okraje těch větších děr. Po našití korálků máte skoro hotovo a můžete se pustit do finálních úprav. Já nakonec ještě nějaké díry zašila, jelikož jsem nechtěla, aby punčochy působily lacině.

A tady se můžete podívat na finální podobu. Velkou roli u tohoto DIY projektu hraje kreativita. Můžete stříhat, trhat, našívat pak zase zašívat. Je to jen na vás. A můžu vás ujistit, že nikdo nebude mít takové, jako máte vy a to je na tom ta zábava!

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Sweetnothing

Hi, I am Aneta. Student, blogger passionate about fashion, photography, beauty and travel.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.