24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Moje nová 7čka štětců

01.09.2013
LuLu
Co o sobě říct? Jsem holka jako každá jiná, miluju kosmetiku, nákupy, ujíždím na kabelkách a náušnicích :-) Můj blog je toho všeho odrazem, ale vzhledem k tomu, že si platím sama školné, které sežere většinu mého rozpočtu, snažím se nacházet takovou kosmetiku, která nezruinuje a plní svůj účel :D

Nedávno jsem si v článku na blogu stěžovala, že si musím pořídit a rozšířit sbírku štětců. Můžu s klidným svědomím říct, že mise byla úspěšně splněna a já bych vám teď ráda představila mé nové miláčky. Pokud sháníte fajn štětce za rozumnou cenu, pohodlně se usaďte a pokračujte ve čtení, hodlám vás totiž seznámit s mými pomocníky.

Jedná se o sadu 7 štětců z eshopu (http://postovnezdarma.cz/?utm_source=meet-beauty.blogspot.cz/&utm_medium=blogger&utm_content=Sada+stetcu+s+leopardim+vzorem&utm_campaign=FPHHA51X). Štětce jsou ukryté v obalu s leopardím vzorem, který je součástí balení. Najdeme zde základ, který by neměl chybět v žádné kosmetické sbírce.

Oficiální popis:


Díky taštičce s leopardím vzorem své kosmetické štětce budete mít hezky pohromadě. Set sedmi štětců je vyroben z kvalitních zvířecích chlupů, takže je zaručena jeho dlouhodobá životnost. Zkrášlujte se a rozmazlujte se s pomocí kvalitních pomůcek. Každá žena tento set ocení, protože ji pomůže zvýraznit její přirozenou krásu. (http://postovnezdarma.cz/sada-7-stetcu-s-tastickou-s-leopardim-vzorem?utm_source=meet-beauty.blogspot.cz/&utm_medium=blogger&utm_content=Sada+stetcu+s+leopardim+vzorem&utm_campaign=FPHHA51X)

A konečně již k jednotlivým štětcům: Napřed chci ale ještě říct, že štětce nepoužívám vždycky k tomu, k čemu jsou primárně určeny, ale k tomu, k čemu mně osobně nejvíc vyhovují a jak je nejvíc uplatním. To jen, kdyby se někdo divil, proč si například štětcem na pudr nanáším tvářenku :)

Štětec na pudr:

Co se týče pudrových štětců, dávám přednost jedině kabuki. Takže pro tenhle jsem našla jiné využití. Používám ho při nanášení bronzeru nebo rozjasňovače. Na to je super, pudr bych s ním asi nanést nesvedla. To ale neznamená, že je špatný. Právě pro bronzer je pro mne naprosto super. Nepatří mezi nejjemnější štětce (asi jsem rozmazlená), ale tvář vám nedře a aplikace je celkem příjemná.

Štětec na rtěnku:


Široký, pevný štěteček. Na nanášení rtěnky, pokud ji nechcete různě stínovat, je super. Na stínování mi přijde moc velký. Využívám ho ale spíš k aplikaci korektoru. Přece jen rtěnkových štětečků mám několik a na korektror jsem neměla žádný.

 

 

Štětec na oční stíny:


Můj neoblíbenější. Neaplikuji stíny "přetíráním, natíráním" či jak to nazvat, ale stejně jako pudr "ťupkováním". A tenhle štětec je na to skvělý a jako dělaný. Je podobný štětci na rtěnku/korektor, ale je uzší, takže se s ním pracuje precizněji a to je to, co u aplikace očních stínů potřebuji. Díky své pevnosti je práce s ním jedna radost. A i přesto, jak je pevný, zachovává si naprostou jemnost.

 

Štětec na oční linky:

Extrémně tenký štěteček vám pomůže vytvořit tu nejtenčí linku. Zároveń s ním můžete experimentovat a zkoušet linky nejrůznějších tvarů, protože díky jeho tvaru se vám s ním bude pracovat skvěle. Věřte mi, od té doby, co ho mám, při líčení linek si troufám i na "ocásky" a dvojité linky.

 

Zkosený štětec (na obočí):


Obočí nebo linka? Tenhle štětec si bravurně poradí s obojím. Protože na obočí mám ale svůj milovaný od Hello Kitty, využívám tenhle spíš na oční linku. Je totiž narozdíl od HK menší a díky tomu se opět dostávám k tomu, že se s ním pracuje precizněji.

 

Štětec na stíny:


Používám na aplikaci stínu do banánku. Díky jeho velikosti se s ním dobře pracuje, akorát mi do očního důlku "zapadne" a já tak nanáším stín je tam, kam skutečně chci. Škoda, že není trošku objemnější, myslím, že by se s ním dobře stíny ztrácely.

 

Štětec na řasy a obočí:


Musím přiznat, že tady nějak nevím, co psát. Všechny štětečky tohoto druhu mi přijdou naprosto stejné a nevidím v nich rozdíl.

Cena za sadu je 189Kč. Poštovné se neplatí.

Celkově bych sadu hodnotila velmi kladně. Vzhledem k ceně více než ucházející. Štětce prošly už i praním a neztratily ani chloupek, drží tvar a celkově vypadají jako nové. 

Na blogu se během týdne objeví ještě speciální líčení vytvoření pouze touto sadou štětců.

Pokud bych měla něco vytknout, a to bych vytkla většina sad, hrozně mi v nich chybí blendící štětec. Jen můj osobní postřeh a názor :) Jinak jsem si tuhle sadu, nebo alespoň většinu jejích členů, velmi oblíbila a stala se mým každodenním společníkem. 

A na závěr ještě pár fotek:

Děkuji eshopu za poskytnutí štětců k recenzi.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

LuLu

Co o sobě říct? Jsem holka jako každá jiná, miluju kosmetiku, nákupy, ujíždím na kabelkách a náušnicích
Můj blog je toho všeho odrazem, ale vzhledem k tomu, že si platím sama školné, které sežere většinu mého rozpočtu, snažím se nacházet takovou kosmetiku, která nezruinuje a plní svůj účel


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.