24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Zaječí novinky

08.12.2013
Rendy
Jsem 24-letá studentka z Prahy a mojí velkou vášní a zálibou je kosmetika. Ráda zkouším kosmetiku všeho druhu a na svém blogu se pak dělím o své zkušenosti a dojmy z ní :)

Mám pro vás takový malý tip na vánoční dárky. Playboy alias zajda si pro nás připravil dvě nové vůně Super Playboy. Potěšit s ní můžete sebe, sestru, maminku nebo babičku. A tentokrát nepřijdou zkrátka ani naše drahé polovičky, tatínkové, strýčkové nebo bráškové.

Dámská verze má klasické balení s ouškama a motýlkem. Vůní Playboy jsem zkoušela více, ale tato mi voní asi zatím nejvíc ze všech. Samozřejmě se to mým srdcových parfémům nevyrovná a obecně jsou pro mě "zajíčkové" spíš pro mladší slečny, ale vůně je příjemná. Cítím z ní hlavně ovoce a sladkost. To, že se mi svým způsobem vůně líbí, přikládám hlavně fréziím ve složení, protože je miluju.

 

Základ: santalové dřevo, ambra, pižmo

Hlava: mandarinka, pomeranč

Srdce: frézie, strelície

 

 

f614e477-7987-4ada-92a0-9177469ec9ff

 

Pánskou verzi Super Playboy testoval přítel a ze začátku jsem si nebyla jistá, jestli bude ochoten spolupracovat a jestli bude chtít zajdu používat. Po prvním použití ale prohlásil, že se mu vážně líbí a je pro něj příjemná. Mě osobně celkem zaujala a na příteli mi voní pěkně. Pánské vůně vážně popisovat neumím, ale tahle je malinko sladší a jemně šmrnclá kořením. Složení vypadá sice trochu divoce, ale vůně je vážně příjemná. A myslím, že by se celkem líbila i mému taťkovi, takže v tomhle případě je tak trochu mladistvé spíš jen balení, ale vůně jako taková se může líbit i starším ročníkům :)

 

Základ: ambra, pačuli, cedrové dřevo

Hlava: bergamot, jablko, pepř

Srdce: ananas, levandule, skořice

 

a02442f7-ae32-4d32-a95a-2cde104f137f

 

 

 

Obě novinky jsou celkem sympatické, o tom žádná. Pánský zajda se s námi podíval i za oceán a prý se mu tam líbilo :) Hlavní ale je, že voní i mé drahé polovičce a šplíchá ho na sebe v pravidelných dávkách. Což mě přivádí na myšlenku, že ta pánská verze vydrží vonět déle, než dámská. Nebo se mi to možná jen zdá, ale z přítele vůni cítím celkem dlouho po tom, co jí použije.

 

Jestli hledáte maličkost, kterou potěšit sebe nebo muže vašeho života, mrkněte v drogericíh po nových Playboy vůních. Co jsem tak koukala, prodávají se i různé vánoční sety, takže je z čeho vybírat  :)

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Rendy

Jsem 24-letá studentka z Prahy a mojí velkou vášní a zálibou je kosmetika. Ráda zkouším kosmetiku všeho druhu a na svém blogu se pak dělím o své zkušenosti a dojmy z ní


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.