24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

V oblíbených barvách

18.04.2014
beautypusinka
Ahooj, moje jméno je Jani a pocházím z České republiky, ale momentálně žiji na západním pobřeží Francie. Jsem velkou fanynkou veškeré kosmetiky a módy. Ráda cestuji, sportuji, vařím, vytvářím DIY projekty a fotografuji. Ráda bych s Vámi sdílela všechno, co mám ráda a doufám, že se Vám to bude líbit ;) Vaše Beauty Pusinka Hey my visitors! welcome in my blog! My name is Jani and I am from the Czech Republic but living in France. I am a big fun of all cosmetics stuff, fashion, sport activities, travelling, cooking, DIY and taking photos. I would like to share my interests with you and I hope you like it ;) Your Beauty Pusinka!

Laky na nehty Rimmel a Essence.

Dnes bych vám ráda ukázala dva laky na nehty, které momentálně dost často používám a patří mezi mé favority. Je to lak od Essence 127 I love bad boys a lak od Rimmelu 605 Purple Reign. Tyto dvě barvy patří celkově mezi mé oblíbené a ráda je nosím právě na jaře nebo v létě. Modrá mi připomíná moře a čisté nebe a fialová mne vždy zavede do říše snů.


Oba dva laky mají širší typ štětečku, takže to není ten klasický úzký s kterým se mě osobně lépe pracuje. Oba dva laky mají celkem dobrou výdrž a také by měly rychle schnout, což mohu potvrdit. Lak od Essence obsahuje navíc jemné modré třpytky, které jsou vidět spíše jen na sluníčku. Lahvičky se mi líbí v obou variantách, u Essence musím pochválit zavírání laku s cvaknutím na konci, takže poznáte, že je lák řádně zavřený a nevysychá.

Pro mě jsou laky opravdu super, cenově dostupné a sehnat byste je měli v každé drogerii.

Doufám, že se Vám laky líbí a že mi dáte vědět, které barvy laků jsou oblíbené právě pro Vás! 

 

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

beautypusinka

Ahooj, moje jméno je Jani a pocházím z České republiky, ale momentálně žiji na západním pobřeží Francie. Jsem velkou fanynkou veškeré kosmetiky a módy. Ráda cestuji, sportuji, vařím, vytvářím DIY projekty a fotografuji. Ráda bych s Vámi sdílela všechno, co mám ráda a doufám, že se Vám to bude líbit Vaše Beauty Pusinka

Hey my visitors! welcome in my blog! My name is Jani and I am from the Czech Republic but living in France. I am a big fun of all cosmetics stuff, fashion, sport activities, travelling, cooking, DIY and taking photos. I would like to share my interests with you and I hope you like it Your Beauty Pusinka!


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.