24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Líčení do horkých letní dnů pro mladé slečny i maminky

30.06.2013
PetraLovelyHair
Jsem kosmetický, vlasový a módní nadšenec a miluju blogování :).....

Jak se nalíčit v horkých letních dnech, aby vám makeup vydržel a zároveň jste chránili pleť před škodlivými slunečními paprsky? A jak na to, aby vám líčení vydrželo i u vody, pokud chcete být jemně nalíčené i tam?

To jsou otázky, na které dnes nalezneme odpovědi.

První líčení je hravé, letní a barevné a hodí se pro mladé slečny, které se nebojí barev, ale přesto chtějí zvýraznit svou krásu jen decentně. 

na líčení bylo použito:

  • Bioderma Photoderm MAX tónovaný SPF 50 - zajišťuje ochranu před slunečním zářením pro velmi citlivou až alergickou pokožku, velmi dobře snášenlivý, pleť hezky sjednotí a zhydratuje, přesto není mastná
  • tvářenka NYX blush stick v odstínu Pink poppy
  • Maybelline Color tattoo v odstínu Turquoise forever
  • voděodolná řasenka Essence
  • rtěnka Catrice Princess peach
  • černé gelové linky Loreal Silkissime
  • rtěnka Maybelline Shocking coral 910

Postup líčení:

Celou pleť jsme sjednotili tonovaným fluidem, který pleť nejen chrání,ale také jí dodá zářivý a zdravý vzhled a zakryje drobné nedostatky. Na víčko jsme použili výraznou barevnou linku, color tatto vydrží dlouho a i ty největší vodní hrátky, navíc zářivá tyrkysová se k létu bezvadně hodí. Celé líčení jsme doplnili přirozenou krémovou tvářenkou, která je v létě nezbytností, protože vydrží mnohem déle, než pudrová, které se vodou lehce smyje a rtěnkou v broskvovém odstínu.

Pokud byste chtěli podlehnout letošnímu trendu zářivých rtů, doporučuji místo barevné linky klasikou černou a na rty zářivou růžovou nebo korálovou.

Pak už zbývá jen učesat vlasy tak, aby nám při pobytu u vody nevadily, můžete je zaplést do zajímavě řešeného copu kolem celé hlavy, nebo svázat do oblíbeného rybího copu, my jsme využili francouzské varianty, která vlasy lépe zudrží na místě celý den.

Druhé, velmi jemné líčení a rychlé líčení, je určeno především mladým maminkám, které při péči o svého drobečka nestíhají žádné větší líčení, nakonec, komu by se v létě chtělo dělat nějaké složitosti. Tohle líčení je "nahé" a bude slušet úplně všem.

Použité produkty:

  • Bioderma kompaktní makeup SPF 50 Praktické balení se zrcátkem a houbičkou, plet hezky sjednotí, zakryje nedokonalosti, chrání před slunečním zářením a propůjčuje pleti hedvábný vzhled, je nekomedogenní a hypoalergenní)
  • báze pod oční stíny Urban Decay
  • oční stíny v přirozených barvách z palety MUA Undressed
  • voděodolné řasenka Essence
  • tvářenka Jordana č. 20 Sienna
  • lesk na rty Jordana č. 108

Postup líčení:

Pleť nejdříve sjednotíme lehkým makeupem, pokud nemáte makeup v UV filtrem, natřete pleť opalovacím krémem a poté naneste oblíbený makeup.Na oči naneseme bázi pod oční stín a celé víčko poprášíme béžovými stíny, do vnějšího koutku potom přidáme trochu tmavšího hnědého stínu, který použijeme i do 2/3 spodní linky. Se stíny pracujeme velmi opatrně, aby byly téměř neviditelné, jen zvýraznily konturu oka, na první pohled nemá být ani patrné, že stíny na oku jsou. K dokončení očí použijeme voděodolnou řasenku. Na tváře dodáme trošku brnzeru nebo tvářenky v hnědém odstínu a  rty přetřeme leskem s drobnými zlatými třpytečkami, aby se na slunci pěkně leskly.

K doplnění celého looku se určitě hodí vyčesaný culík, který je ve vedrech velmi praktický, abychom ho ozvláštnili, zvolili jsme na jedné straně zapletený francouzský cop. tuto variantu zvládnete jistě za pár minut sami doma.

A můžeme směle vyrazit vstříc sluníčku;)!

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

PetraLovelyHair

Jsem kosmetický, vlasový a módní nadšenec a miluju blogování .....


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.