24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Hello, it’s me!

01.12.2016
GetTheLouk
GetTheLouk je internetový prostor s nálepkou hlásající Beauty Blog snažící se probudit z šedi české úzkoprsé návyky na nudné líčení!

Tyhle fotky vznikly vlastně omylem, původně jsem měla trošku jiné líčení, světlejší, jinou rtěnku... Ale prostě zrovna ten den to focení nějak šlo a vznikly z toho snad moje neoblíbenější fotky za poslední rok nebo dokonce i roky!

Jsem to prostě já. Barevný vlasy, tmavší kouřovky, nafouklá spodní linka, tuna rozjasňovače a to jak na tváři, tak i ve vnitřním koutku, a fialová rtěnka. Druhý den to bude zas zcela jiný odstín, protože proč ne. Sice možná někde zaslechnu šuškání, že ta spodní linka je moc, že mi to nesluší. Že s těmahle vlasama vypadám jako klaun nebo že ty vnitřní koutky jsou jako diskokoule a není to vůbec přirozené.
A na tom vůbec nezáleží! A co, že mám ráda tmavé oči s výraznou rtěnkou? A co, že miluju super lesklé fleky kolem slzného kanálku? Ať si říká každý, co chce, já si budu vesele kráčet ulicí, ať si každý nosí, co chce, co ho baví, co mu dělá radost. Ono se to pozná, to mi věřte! I proto si myslím, že ty fotky hezky vyšly... Protože jsem se cítila dobře, ve své kůži. A o tom to je. Ať už na sobě máte jen linky nebo zeleno-fialové líčení s oranžovými puntíčky. ;)

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

GetTheLouk

GetTheLouk je internetový prostor s nálepkou hlásající Beauty Blog snažící se probudit z šedi české úzkoprsé návyky na nudné líčení!


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.