24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Jak nosit bomber jacket

17.10.2016
Jak nosit... s Terkou
Nevíte, jak zakomponovat do outfitu určitý fashion kousek? Blogerka Terka poradí, jak na to! :)

Bomber jacket podle mého názoru vlastní určitě polovina slečen, a tak jsem nemohla nadále zůstávat pozadu a od září jsem jeho vlastníkem i já. V obchodech je teď vídáme na každém rohu a to ve všech možných barevných variantách. U mě zvítězil tento klasický khaki a to hlavně díky jeho vnitřní "ovečce".

Důvodů, díky kterým jsem si dlouho nebyla jistá jeho koupí, bylo hned několik. Zaprvé, je poměrně krátký, takže všechny dlouhé svetry a košile musí jít mimo hru. Druhý důvod je ten, že je přirozeně nafouklý, a tak opticky přifoukne i osobu, která si ho oblékne. A poslední mínus je, že jsem pořád zmrzlá a většina z nich by mě z toho nezachránila.
Ale přesto jsem po nich vždy koukala, a když jsem uviděla tento zateplený, nemohla jsem ho tam nechat a řekla jsem si, že ho nějak zkombinovat zvládnu.Důležité pravidlo, co se týče bomberů a obecně širokých vršků je kombinovat je vždy s úzkým spodkem. A právě tohoto pravidla jsem se držela, a díky tomu tu pro vás mám 2 možné outfity.

První outfit spojuje 2 zdánlivě odlišné skupiny. Elegantní, v podobě černých semišových bot na podpatku společně s černými silonkami. A takovou street stylovou, do které patří právě zmíněný bomber a s ním džínová mini sukně z H&M. Když se všechny tyto kousky poskládají, vznikne neokoukaný look, který ještě podtrhává tmavá rtěnka, což je v podzimním líčení takový "must have".
Druhý je už laděný zcela na sportovní vlnu a tyto základní kousky najde v šatníku většina z nás. Já zvolila bílé tenisky od adidasu spolu s černými legíny. Určitě nic nezkazíte ani kombinací s černými skinny džíny, možná spíše naopak. Já bych se zpětně přiklonila více k právě k nim. Abych outfit něčím ozvláštnila, přidala jsem khaki kšiltovku z H&M, která mi přijde oproti kloboukům, které vídáme na každém kroku, jako příjemná změna.
Co myslíte? Máte taky nějakou oblíbenou kombinaci bomberů?
Určitě dejte vědět v komentářích!
Já se na vás těším opět u listopadového jak nosit...

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Jak nosit... s Terkou

Nevíte, jak zakomponovat do outfitu určitý fashion kousek? Blogerka Terka poradí, jak na to!


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.