24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Workout inspiration: Blogilates

01.09.2014
Adelaine Daily
Jsem 20letá studentka, které se před časem rozhodla změnit svůj životní styl a začít žít zdravě. Zajímám se o fitness, jógu (a spoustu dalšího cvičení), zdravou stravu atd ... Samozřejmě mě ale zajímá i móda a kosmetika :)

Chcete se sebou začít něco dělat? Rády byste cvičily, ale nevíte jak začít, podle koho cvičit a jaká videa si vybrat? Na YOUTUBE najdete spoustu různých cvičení a já vám postupně představím ty (dle mého názoru) nejlepší!

První díl série Workout Inspiration se bude točit kolem youtube kanálu Blogilates a jeho autorky, blogerky, vlogerky a cvičitelky Casey Ho. Casey je certifikovanou cvičitelkou fitness, stvořitelkou POP pilates a především inspirací pro tisíce lidí, které díky svým videím dovedla ke cvičení a zdravému životnímu stylu. Byla dokonce vyhlášena za 2. nejovlivňující online osobu - hned za Jillian Michaels. 

I já patřím mezi ty, které právě Casey přiměla změnit životní styl a od samého začátku patří mezi mé nejoblíbenější online cvičitele. Její youtube kanál s 1 600 000 fanoušky čítá přes 200 videí, které vám pomohou posílit každou část těla, na kterou si jen vzpomenete. A já vám dnes představím ty nejlepší. Zaměřím se spíše na krátké, ale účinné workouty, na které si určitě udělá čas každý!

Blogilates: Want U Back Arms Challenge
Cca 4 minutový opravdu jednoduchý, ale účinný workout na posilování rukou. Casey má více challenge videí a musím říct, že jsem si je velmi oblíbila. Když jsem tento workout viděla poprvé, říkala jsem si, že jeden cvik přece nemůže pomoct. Zkuste si ale týden v kuse takto cvičit každý den a vsadím se s vámi, že uvidíte rozdíl!

Blogilates: 8 minute abs
Absolutně nejlepší workout na břišní svaly, který jsm kdy viděla. Je velmi krátký, takže si na něj určitě zvládnete udělat čas každý den, a přitom velice účinný. Vaše břišáky budou jak říká Casey "in fire", a to doslova! Začátky po mě byly celkem těžké, teď už jsem si ale zvykla, svaly posílily a cvičení je jednodušší. A pokud budete cvičit poctivě, mohu vám zaručit vcelku rychlé výsledky!

Blogilates: Beach Ready Butt Workout | POP Pilates
Každá z nás určitě touží po hezkém pevném pozadí, za kterým se na pláží otočí každý druhý. Toto léto už je téměř za námi, zároveň ale také začíná perfektní čas pro přípravu na léto příští! Kromě dřepů, které jednoznačně na zadek i stehna pomáhají, můžeme cvičit i jinak. Tento workout je velmi účinný, i když možná trochu náročný na výdrž. JUST KEEP GOING!

Blogilates: Drive By Inner Thighs Challenge
Můj každodenní a velice oblíbený workout na problematickou část vnitřnch stehen. 4 minuty workoutu na energickou písničku určitě zvládne každá z nás a s denním opakováním brzy uvidíte výsledky!

Blogilates: The 100 workout | POP Pilates
Pokud chcete procvičit celé tělo a nemáte moc času, zkuste The 100 Workout - 10 různých cviků po 10 opakováních, které vám i po pouhých 5 minutách dají vcelku zabrat. A přitom toto cvičení bez problémů stihnete před školou, spaním, či v jiném časovém presu.

Komentáře

Verulfby 01.09.2014 8:10

Super, díky za ispiraci, tento měsíc se chystám na cvičení s Jillian, tak pak bych se mohla pustit do cvičení s Casey

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Adelaine Daily

Jsem 20letá studentka, které se před časem rozhodla změnit svůj životní styl a začít žít zdravě. Zajímám se o fitness, jógu (a spoustu dalšího cvičení, zdravou stravu atd ... Samozřejmě mě ale zajímá i móda a kosmetika


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.