24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Brusinky pro zdraví

19.02.2013
AliceinWonderlandCZ
Ahojky! Jmenuji se Alča a ráda bych se s vámi podělila o mé zkušenosti ze světa divů, ve kterém žijeme :) Blog Alice in Wonderland CZ se bude upínat na každodenní radosti i strasti v mém životě. Nebudou zde chybět recenze, rady, tipy, nápady, postřehy a zkušenosti z celé škály témat. Můžete se těšit na příspěvky z oblasti kosmetiky, cestování, gastronomie, zdravého životního stylu, módy, kultury a zábavy.

Pokud některou z vás čas od času trápí zánět močových cest, mám pro vás tip, jak se cítít lépe.

Bohužel tento problém se nevyhnul ani mě, stačilo nastydnout a problém byl na světě :(
Nechtělo se mi vysedávat půl dne u doktora, abych pak dostala antibiotika, proto sem na doporučení lékarnice zkusila Kanadské brusinky.

V balení je 30 tobolek, doporučené dávkování je 1 - 2 kapse denně.
Já sem první 3 dny brala dvě denně a poté asi 2 dny už jenom jednu a bylo po problému. Samozřejmě sem pila hodně vody, hlavně teplého čaje a byla sem celý den zabalená do deky.
Cena balení je kolem sto koruny. Za mě to byla ale výhodná koupě, protože sem se opravdu po dvou, třech dnech cítila mnohem lépe.

A teď když na sobě začínám cítit, že sem nastydlá a nechci, abych utíkala k doktorce pro antibiotika, hned si vezmu tabletku, teple se obleču a je po problému :)

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

AliceinWonderlandCZ

Ahojky!
Jmenuji se Alča a ráda bych se s vámi podělila o mé zkušenosti ze světa divů, ve kterém žijeme
Blog Alice in Wonderland CZ se bude upínat na každodenní radosti i strasti v mém životě. Nebudou zde chybět recenze, rady, tipy, nápady, postřehy a zkušenosti z celé škály témat. Můžete se těšit na příspěvky z oblasti kosmetiky, cestování, gastronomie, zdravého životního stylu, módy, kultury a zábavy.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.