24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Cannaderm

23.03.2013
Ameliska
Miluju svůj život a vše v něm ať už je to fotografování, cestování, knihy, jídlo nebo ženské záležitosti jako je kosmetika apod. :)

Recenze na kosmetiku Cannaderm.

Krásný den,

dneska mám pro Vás článek a menší recenzi na výrobky firmy Cannaderm. Jedná se o konopnou kosmetiku, která myslím v ČR už celkem známá. Já jsem ji vždycky chtěla vyzkoušet, ale bohužel jsem se k ní zatím nedostala. Teď jsem měla možnost vyzkoušet nějaké vzorečky jsem za to moc ráda, tady jsou.

00725e62-401b-4dc3-89a0-4249ff57adc7
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
První z nich byl vzoreček vyživujícího tělového mléka pro zpevnění pokožky. Já zpevňuji cvičením a ráda tomu dopomůžu i nějakou skvělou vychytávkou v podobě právě nějakého tělového mléka. Tohle moc příjemně voní, nečekejte žádnou sladkou vůni, ale spíš tu bylinnou. Po natření pokožky jsem cítíla to její zpevnění. Nemám zkušenosti s jinými zpevňovacími mléky, takže nemám možnost srovnání, ale pokud takhle působí, tak je myslím brzo začnu používat a určitě zůstanu u tohoto! Plné balení 200ml stojí 299Kč.
 
cee419f3-5607-4b5b-ba8d-fcd86ef8314e
 
Další vzoreček bylo hřejivé mazání, které se dá využít na při bolestech zad apod. Já osobně mám zkušenosti spíš s chladivými gely, takže tohle jsem zkoušela poprvé. Je pravda, že je to rozdíl. Ráno jsem byla na squashi po dlouhé době a bylo to znát, protože mě dost bolela ruka. Hned jsem vyzkoušela tohle hřejivé mazání a musím říct, že je super! Cítím to ještě teď, asi po dvou hodinách od natření a opět moc pěkně voní. Je to taková ta vůně, kterou neumím popsat, ale voní tak spousta různých gelů, které se používají právě při těchto obtížích. Lze ji použít taky jako prohřívací gel před sportem, ale stačí skutečně maličko. Tělesná aktivita výrazně zesílí pocit prokrvení a prohřátí a funguje to i několik hodin po aplikaci.  Plné balení stojí 199,. (není uvedeno množství, ale myslím si, že to bude taky těch 200ml)
 
3d940355-bf4c-4ff4-995a-2e955a55cc26
 
A poslední ze vzorečků byl konopný olej, který jak vidíte se dá přidávat do různých salátů a i se dá kozumovaz samostatně. Někomu to vyhovuje, já si jej dám radši do salátu. Vůně není nijak výrazná a chuť mi příjde, že taky ne. Určitě, ale stojí za zkoušku. Plné balení o množství 500ml se dá koupit za 357,-
 
1f2e7a6e-28af-4d61-bc97-4a3549608cf5
 
Na stránkách Cannadermu najdete mnoho dalších produktů, které jsou zaměřeny na určité zdravotní potíže jako je atopický ekzém, akné, bolavé svaly nebo klouby a další! Jak všichni víme, konopí je v medicíně zázrak a proč jej nevyužít, když se nám nabízí! Pokud bych měla zhodnotit, jak jsem byla spokojená, tak určitě maximálně. Plánuju vyzkoušet ještě nějaké produkty, hodně mě zaujala čistící krémová maska, kdo má problém s padáním vlasů, tak myslím, že za zkoušku stojí tento šampon a tak bych mohla pokračovat dál. Každý si tam určitě najde to svoje. :)

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Ameliska

Miluju svůj život a vše v něm ať už je to fotografování, cestování, knihy, jídlo nebo ženské záležitosti jako je kosmetika apod.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.