24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Značkové oblečení

04.06.2013
Andrea Bone
Jmenuji se Andrea Zíbarová, ale na internetu vystupuji jako Andrea Bone. Studuji grafický design. S blogařením mám 4 roky zkušenosti. Můj blog je zaměřený spíše pro dívky. Ráda se zaměřuji na téma co se týče líčení, recenzích a občas i módy. Líčení mě velice baví na mém blogu je několik video i foto líčeních.

Je doba kde se značkové zboží řeší a nebudeme říkat, že ne. Hlavně, když jste fashion blogerka vyvíjí na ní určitý tlak návštěvníci. Co si budeme povídat neznám fashion blogerku co by řekla v článku: ,,Tak dneska mám na sobě boty z tržnice, šálu Lois Vuitton, kalhoty z tržnice, tričko z Orsay a šperk od Swarovski.'' Řekli by jste si, že když má šálu Lois Vuitton tak by neměla mít boty a kalhoty z tržnice? Ale co když se jí prostě ty kousky líbily, to si je nemá koupit jenom kvůli tomu, že to není značkové? To mi docela přijde nelogické, když něco vidím a líbí se mi to snad to koupím i když to není značkové.

Je vlastně vůbec rozdíl mezi značkovými a neznačkovými výrobky? Trochu prozkoumáme můj šatník a prozkoumáme tam značky, zaměříme se hlavně na cedulku MADE IN. Tahle cedulka je celkem hajzlík odkrývá určité věci co výrobci by kolikrát nechtěli prozradit. První tričko co vytáhnu je z New Yorker made in China, druhý je svetr z Orsay made in indonesia, C&A made in Bangladéž, H&M made in Cambodia, neznačkové tričko made in China. Přesuneme se tedy ke kosmetice Avon made in England, essence made in  Italy u zbytku je to ošoupané k nepřečtení. Pokud někdo víte kde je vyrobena Bioderma prosím napište mi to do komentářů.

Takže vlastně v čem je značkové oblečení lepší? Je to vyrobeno také někde ve východních zemích za hrozných podmínek. Ale u nás se to prodá dráž při tom kolikrát výrobní cena je stejná jako u neznačkového zboží. Určitě jde hlavně o pocit, že na nohou máte boty od Luise Vuittona a ne boty z tržnice (popravdě nevím kde má Luise továrnu je to jen příklad). Chápu ten pocit musí být hřejivý.
Je drahá značková kosmetika vždy lepší? Asi nejčastější otázka všech slečen. Je lepší utratit spoustu peněz nebo ušetřit a nakoupit toho více? Všechno má svá pro a proti. Kolikrát levnější rtěnky jsou kvalitnější než ty dražší, ale to už řeším spíše cenu. Každopádně u takové Chanelky to bude hřejivý pocit než když vytáhnete z kabelky E.L.F. Co si budeme povídat dražší značky kosmetiky mají luxusnější obaly, ale bohužel si kolikrát platíme opravdu jen tu cenu.
Je to na Vás jak se rozhodnete, ale pokaždé než si něco koupíte spočítejte si jestli se Vám to opravdu vyplatí. Pokud oční stíny budou nehorázně prášit vyplatí se za ně dát 900 Kč?

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Andrea Bone

Jmenuji se Andrea Zíbarová, ale na internetu vystupuji jako Andrea Bone. Studuji grafický design. S blogařením mám 4 roky zkušenosti. Můj blog je zaměřený spíše pro dívky. Ráda se zaměřuji na téma co se týče líčení, recenzích a občas i módy. Líčení mě velice baví na mém blogu je několik video i foto líčeních.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.