24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Fotopátračka aneb o co vlastně jde?

29.08.2013
anet137
Jsem začínající blogerka, která doufá že uspěje v tomhle virtuálním světě. Zajímám se jak o módu, líčení, knížky tak třeba i o vaření.

Spousta slečen by chtělo mít pěkné fotky a nechtějí za ně vyfotit tisíce a mezi známými fotografa taky nemají. A pro ty mám tip na Fotopátračku, stránku, kterou mi doporučila kamarádka z hostessingu.

 

Stačí se na www.fotopatracka.cz zaregistrovat, nahrát fotografie a buď se sama některému z fotografů ozvat, dát inzerát nebo počkat, zda si Vás některý z fotografů najde. Já si napsala inzerát, že bych měla zájem o focení společně s kamarádkou formou TFP. 

TFP - doslova přeloženo " čas za fotky". Fotograf neplatí modelce za pózování a modelka neplatí fotografovi za fotky. Jediné, co z focení oba mají jsou výsledné fotografie, které slouží pro vlastní použití či rozšíření portfolia.

   Brzo se mi ozvalo několik fotografů a mě nezbývalo nic jiného, než si vybrat. Nakonec u mě zvítězil Ondra Pleva, díky milému přístupu a pěkným fotografiím. Doporučuji si s fotografem chvíli psát než se s ním sejdete na focení. Domluvíte se na podmínkách focení a i na tom, co budeš či nebudeš mít na sobě. 

!Pořádně si rozmysli s kým půjdeš fotit, pročti si fotografovi recenze a prohlídni i jeho fotky. Hlavně se domluv na tom, jak budete fotit, aby tě pak místo portrétu nečekaly akty. Pokud se ti zdá jeho chování neseriózní, recenze žádné nebo záporné, fotky amatérské, tak od něj ruce pryč! I přesto, že se na těchto stránkách nachází spousta dobrých fotografů, úchyl se mezi ně může lehce vloudit.

   Já osobně jsem s Fotopátračkou byla spokojená a stejně tak několik dalších mých kamarádek.Poznala jsem nové lidi, získala nové zkušenosti a hlavně pěkné fotky.

Vaše An.

Komentáře

jitusx9 13.09.2014 14:41

Ta fotka, co tu máš je nááádherná

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

anet137

Jsem začínající blogerka, která doufá že uspěje v tomhle virtuálním světě.
Zajímám se jak o módu, líčení, knížky tak třeba i o vaření.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.