24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Řasenka Miss Sporty

25.10.2012
Anett-s
Jsem teprve začínající blogerka, která nejdříve brala blog "jen jako takové odreagování od maturity", ale blogování a psaní článků mně začalo neskutečně bavit:)

Dekorativní kosmetika

Ahojky

Dneska jsem pro vás vyzkoušela řasenku od Pump up Booster. Já jsem osobně na ni byla zvědavá, protože mamka už si kupovala druhou a jinou nechce. Říká, že za cenu 99 Kč se vyrovná mnohem dražším řasenkám. Mně osobně se s ní docela špatně pracovalo, její robusní kartáček a rukojeť kartáčku mi zrovna do ruky nešly. Já osobně jsem zvyklá na plastové kartáčky a jiný si nekupuji, ale výsledek s tímto kartáčkem mně překvapil. Řasy byly krásně prodlouženy. O zhuštění se moc mluvit nedá:( Ale kdyby se možná dalo více vrstev než jen dvě, tak by možná nastalo i zhuštění. Řekla bych, že za stovku je výsledek dobrý, ale osobně bych si ji kvůli špatné manipulaci nekoupila. O výsledku se přesvěčte na fotkách:)

 

 

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Anett-s

Jsem teprve začínající blogerka, která nejdříve brala blog "jen jako takové odreagování od maturity", ale blogování a psaní článků mně začalo neskutečně bavit


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.