24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Objev kouzlo kosmetiky RITUALS

28.08.2015
Angelina
Jsem holka, jako každá jiná. V posledních letech jsem si našla velkou zálibu v blogování se zaměřením na kosmetiku. Baví mě vytvářet různá líčení pro nejrůznější příležitosti, ať už se chystám zrovna na ples nebo halloweenskou party, zbožňuji laky na nehty a můj blog je plný kosmetických recenzí :P

Ráda se vyžíváš v luxusní kosmetice? Objev kouzlo kosmetických produktů značky Rituals!

Značka Rituals se nechala inspirovat nejrůznějšími starodávnými rituály a obsahuje přírodní vůně, které byly vytvořeny nejlepšími parfumeristy světa. Kosmetika je ryze přírodní, není testovaná na zvířatech a díky svým luxusním obalům se budu v koupelně nádherně vyjímat, poslouží jako krásný dárek pro tvoji kamarádku nebo další blízké.

Fortune Oil srpchový olej
Sprchování s tímto olejem je hotový požitek! Kombinace sladkého pomeranče a cedru vytváří naprosto dokonalou vůni. Olej při kontaktu s vodou na pokožce vytváří jemnou pěnu a nádherně po těle klouže. Co rozhodně uvítám, je to, že olej slibuje udržení opálení. Také pokožku hydratuje a zabraňuje ztrátě pigmentu. Díky tomu si můžete své nádherně letní opálení vychutnat ještě déle.

Yogi Flow sprchová pěna
Do této pěny jsem se zamilovala hned po prvním použití. Stačí ji skutečně malé množství, protože místo pěny vám do rukou, po zmáčknutí dávkovače, vklouzne gel, který se na pěnu teprve změní. Při kontaktu s vodou pěna přibírá na intenzitě. Stejně skvěle, jako olej, zjemňuje a hydratuje pokožku a zanechává ji luxusně provoněnou. Mohou za to starodávné ingredience Ayurvédy, jako je mandlový olej a indická růže. Sladký mandlový olej je jeden z nejlepších olejů pro výživu pokožky celého těla.

30 Opalovací krém na obličej
Tento krém na obličej je přesně to, co už jsem delší dobu sháněla. U většiny krémů na opalování se mi nelíbilo, že jsem se po jejich nanesení hrozně moc leskla, především tedy na obličeji, zbytek těla mi nevadí. Krém nijak nelepí, je hydratační a okamžitě se vstřebává. Poskytuje důkladnou ochranu proti popáleninám a předčasnému stárnutí kůže, za které mohou paprsky UVA a UVB. Dalším plusem je to, že podporuje zlatavé opálení. Je také velmi bohatý na vitamíny, obsahuje minerální filtry a silné antioxidanty, které jsou založeny především na přírodním bílém čaji, po kterém krém příjemně voní, a ginkgo bilobu. Lze ho používat i místo standardního pleťového krému.

Hydratační mléko po opalování
Ani na péči po opalování značka Rituals nezapomíná. Toto jemné hydratační mléko po opalování umí pokožku zklidnit, vyživit a zároveň chránit tvé opálení. Tento léčebný a zároveň chladící přípravek si zamiluješ! Okamžitě se vstřebá do pokožky a nechává ji vyživenou, jemnou a pružnou. Mezi hlavní zklidňující ingredience patří 30% obsah čistého aloe vera, ginkgo bilobu a bílý čaj.

Výrobky jsou mi skutečně vzácné, jako ty nejstarobylejší artefakty, a proto si je ukrývám v luxusní taštičce. Všechny tyto produkty můžete najít na www.rituals.cz. 

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Angelina

Jsem holka, jako každá jiná. V posledních letech jsem si našla velkou zálibu v blogování se zaměřením na kosmetiku. Baví mě vytvářet různá líčení pro nejrůznější příležitosti, ať už se chystám zrovna na ples nebo halloweenskou party, zbožňuji laky na nehty a můj blog je plný kosmetických recenzí


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.