24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Barbie / růžový styl

17.02.2013
AngelKamila
Ahoj, jmenuju se Kamila Kotková, je mi 11 let a bydlím v Pardubicích. První blog jsem si založila v mých 7 letech. Tenkrát, jsem měla blogy ještě o celebritách, hudbě atd. V 10 letech jsem se rozhodla, že si začnu psát svůj blog o sobě, o modě a budu mít na svých webových stránkách také i svůj deníček. Blog jsem pojmenovala My Wonderful Life a měla jsem na něm taky svojí přezdívku AngelKamila. Potom, jsem se rozhodla blog předělat, tak jsem si ho založila úplně od znovu a jmenuju se tam už Kamila Kotková. Nechtěla jsem už žádnou svojí přezdívku používat, ale rozmyslela jsem si to a mám stále stejnou přezdívku jako na mém starém blogu - AngelKamila. Jinak mě strašně moc baví blogování, zpívání, ráda se fotím a chtěla bych být modelkou / fotomodelkou. Jsem moc ráda za každou návštěvu mého blogu, komentář a nejvíc mě potěší nový členové do mého Fanclubu. Budu strašně moc ráda, když se k mému blogu ještě někdo z vás přidá ;)

...

Mám hodně moc ráda růžovou barvu jako hodně lidí a chtěla bych, abyh měla úplně všechno v růžové barvě, to znamená at už třeba růžové oblečení, pokoj, mobil, prostě všechno růžové jako Barbie :D Ale víte, co má hlavně Barbie a já vůbec nikdy ne? Blonďaté vlasy.... Sice už když jsem byla ještě trošku menší jsem měla od mamky udělané melíry po celé hlavě a líbilo se mi to, ale potom jsem se přebarvila zpátky a nedávno mi sestra udělala zase melíra a každý mi říkal, že mi to prostě nesluší. No, ještě aby jo, když jsem měla zrzatou / žlutou hlavu :D Moc se mi ale líbí na všech blonďaté vlasy a proto se asi obarvím zase zpátky na blond :D Jenom teda asi ne hnedka. No, tak já nad tím ještě zapřemýšlím, ale myslím si, že si to prostě už nerozmyslím a jsem už rozhodnutá. Mám ale stejně ještě dost času, protože mi to mamka slíbila, jestli to teda potom ještě budu chtít, tak na prázdniny, kvůli škole.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

AngelKamila

Ahoj, jmenuju se Kamila Kotková, je mi 11 let a bydlím v Pardubicích. První blog jsem si založila v mých 7 letech. Tenkrát, jsem měla blogy ještě o celebritách, hudbě atd. V 10 letech jsem se rozhodla, že si začnu psát svůj blog o sobě, o modě a budu mít na svých webových stránkách také i svůj deníček. Blog jsem pojmenovala My Wonderful Life a měla jsem na něm taky svojí přezdívku AngelKamila. Potom, jsem se rozhodla blog předělat, tak jsem si ho založila úplně od znovu a jmenuju se tam už Kamila Kotková. Nechtěla jsem už žádnou svojí přezdívku používat, ale rozmyslela jsem si to a mám stále stejnou přezdívku jako na mém starém blogu - AngelKamila. Jinak mě strašně moc baví blogování, zpívání, ráda se fotím a chtěla bych být modelkou / fotomodelkou. Jsem moc ráda za každou návštěvu mého blogu, komentář a nejvíc mě potěší nový členové do mého Fanclubu. Budu strašně moc ráda, když se k mému blogu ještě někdo z vás přidá


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.