24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Color Tattoo 24HR

18.03.2013
azaseAzase
Celá moje láska začala stíny COLOR TATTOO a videem na ně od Lou-GetTheLouk. Nepamatuji si přesně, kdy máme já a kosmetika výročí, ale trvá to už docela dlouho. Hrozně ráda sleduji všemožné recenze. Zkouším vyzkoušené a patlám na sebe kde co. Nemůžu si ty svoje zážitky už dál nechávat jen pro sebe a proto jsem tady :)

Začneme nostalgicky :-) Kdo nikdy nezkusil,nepoznal jak tvárné dokážou být. Jejich výdrž je až neuvěřitelná. Dají se z nich udělat zajímavé barevné kombinace.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ano ano, vím, není to novinka, ale miluju je.

Když jsem tyhle stíny tenkrát viděla v časopise, uchvátily mě. Začala jsem hned hledat na Youtube, abych je viděla v akci. První video na ně jsem viděla u GetTheLouk a u toho i skončila, protože jsem byla přesvědčená víc než dost. 

V době, kdy k nám přišly, to byl docela boom a já neodolala, jen černým ano. 

I když jsou všechny Color Tattoo, nechovají se jako by byly z jedné rodiny :-) Pro mě jasný vítěz, z u nás dostupných, jsou bronzové (On and on Bronze). Jako jediné jsou maximálně krémové a opravdu vydrží celý den, i když menší slití tam je, ale je opravdu nepatrné. Vydrží i mé hopsání v Expresce bez sebemenší újmy. Nanáším je štětčem a někdy i prsty a pak mi přijdou přirozenější, ale nebaví mě mít pořád upatlané ruce a popravdě, tohle mýdlem dolu nedáte.

 

Další v řadě mám fialové (Endless Purple), ale ty používám buď jako podkladové, protože nejvíc "šmouhují" a samotné na oku nevypadají dobře nebo jako linku a to vypadá skvěle, protože mají hodně intenzivní pigmentaci.

Tyrkysové (Turquoise Forever) jsou snad pigment sám o sobě, nic tak intenzivního neznám a nemám. Dají se použít na celé víčko, ale to tak na hodně divokou párty nebo opět jako linky, což používám častěji. Nejsem moc párty typ :)

Stříbrné (Eternal Silver) a zlaté (Eternal Gold) používám v kombinaci s dalšími stíny na oživení a projasnění. Zlaté lehce hrudkují a stříbrné se podobají konzistencí nejlepším On and on Bronze, ale mám na sobě radši teplejší odstíny, takže na celé oko dávám málokdy.

On and on Bronze - Eternal Gold - Eternal Silver - Turquoise Forever - Endless Purple

        On and on Bronze - Eternal Gold - Eternal Silver - Turquoise Forever - Endless Purple


Můj první článek za mnou a teď už se jen v tichosti podíváme na pár fotek :-D

 

Dejte mi vědět, jestli je taky používáte a jaké máte zkušenosti, zajímalo by mě, jestli se na Vašich očích chovají stejně ,-)

 

Čaw

Komentáře

Barušminky 30.12.2014 21:50

Já mám zatím jen bronzové a stříbrné ale ty stříbrné mají horší, hrudkující konzistenci. A u jedné blogerky (bohužel nevím jaké jsem zase slyšela, že její zlaté mají blbou konzistenci..tak jestli to nebude šarží výroby třeba

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

azaseAzase

Celá moje láska začala stíny COLOR TATTOO a videem na ně od Lou-GetTheLouk.
Nepamatuji si přesně, kdy máme já a kosmetika výročí, ale trvá to už docela dlouho.
Hrozně ráda sleduji všemožné recenze. Zkouším vyzkoušené a patlám na sebe kde co.
Nemůžu si ty svoje zážitky už dál nechávat jen pro sebe a proto jsem tady


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.