24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Tak trochu jiné linky

03.02.2016
BeautyK
Jsem obyčejná holka, která miluje vše kolem kosmetiky. :)

Oční linky nestárnou a nikdy nevyšly z módy. Milovaly je všechny slavné ženy historie, včetně Kleopatry nebo Marilyn Monroe. A není se čemu divit. Stačí totiž pár tahů tužkou nebo štětcem a váš sexy pohled je na světě.

Přestože černá je nestárnoucí klasika, nemusíte se omezovat pouze na ni. Můžete si vytvořit barevné linky, od snově růžové, přes majestátní zlatou až po nejrůznější odstíny modré, hnědé a zelené, ladící s barvou vašich očí. Já se rozhodla udělat linky červené a to pomocí lesku na rty od značky Rimmel London Provocalips 550 Play With Fire. A proč jsem zvolila zrovna tuhle barvu? Jelikož miluji experimenty v líčení a už jsem u nějaké blogerky viděla tuhle techniku, proto jsem se rozhodla to také vyzkoušet. Provocalips jsem zvolila z důvodu, že po zaschnutí linky na víčku krásně drží celý den a to bez obtisknutí nebo nepěkného drolení. 

Postup:
Nejprve jsem nanesla na víčko bázi pod oční stíny aby vše perfektně drželo celý den. Potom jsem na celé víčko nanesla krémový oční stín a do očního záhybu jsem pomocí chlupatého štětce nanesla trochu světle hnědého očního stínu. Dále jsem si vzala štětec na linky a namočila jej do lesku, pak už jsem namalovala linku s ocáskem. Na spodní víčko jsem nanesla pro oživení stříbrný oční stín, na vodní linku přišla černá tužka a jako poslední krok přišla na řadu řasenka.

Snad se líčení bude aspoň trochu líbit. Přeji krásný den. :-)

 

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

BeautyK

Jsem obyčejná holka, která miluje vše kolem kosmetiky.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.