24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Jak si zlepšit náladu

15.11.2012
Birdie
Je mi 17 let a bydlím v Praze. Miluju kočky/mývaly/žirafy, Game of Thrones, čtení, horory, blogy. Jo a zbožňuju špagety s máslem a slaninou. Můj život je dosti neobyčejný. Každý den je pro mě něco nového. Mám pořád, co vyprávět, takže moc ráda sdílím svoje zážitky.

Good mood is better than...nothing:)!

Co pro sebe udělat něco hezkého? Přemýšlíte? Vaříte si mozečky? A co takhle běh na dlouhou trať? Opruz. Je mi to jasný, že chcete mít všechno, co nejrychleji. Ale takhle to prostě je, takže se nalaďte a nezpomalujte. Nejsem orákulum, ale určitě se do podzimu/zimy budete cítit mnohem líp, než před rokem.

 

Moje tipy pro Vás:

1) Zpevněte si postavičku
Co takhle si slíbit, že si zpevníte postavičku. Nehleďte na to jako na hubnutí, ale jako na zpevňování těla, které budete moci s pyšným výrazem ukazovat v sukýnce či šatičkách.

2) Žádné deprese
Deprese vám neprospívají, naopak. Problémy řešte hned a neodkládejte je na potom. Rozdělte si úkoly a problémy do několika částí, ať máte čas i na sebe

3) Hloupý chlapy NECHCEME!
Nemyslím tím, aby se z vám stala žena, co muži opovrhuje, ale žena která sebou nenechá zametat. Proč  jste pořád s klukem, který nikdy neudělá, co chcete? On se změní, říkáte si. Opravdu v to věříte. Celé ty měsíce si nic nedělo a teď by mělo? Těžko. Nenajde pro vás hezké slovo, nechodí s vámi na večeře (nebo aspoň neuvaří) a nikdy se vás nesnaží uchvátit? Stojíte o to? Máte být milované a rozdělovat si lásku mezi vámi ne jenom mu jí dávat. Vaše city jsou důležité stejně jako jeho. Nebuďte hloupé a radši pracujte na sobě sami než se zátěží v podobě chlapa.

4) Inteligence je na místě
Zase nevíte něco, co ví i ta stará babča, co pomlouvá na lavičce? Proč to nezměníte a nekoupíte si sudoku, knížku, encyklopedii nebo atlas? Zkuste potrápit vaší šedou kůru mozkovou a osvěžte základkové znalosti v testech na internetu. Nemusíte být jako Sheldon Cooper v Teorii velkého třesku, ale některé informace jsou základ.

5) Dvakrát měř, jednou řež
To tričko je naprosto skvělý! Ale ta délka... No v létě ho využiji, sice počkám X měsíců, ale nevadí. Taky si to někdy říkáte? Chyba. I když se vám zdá něco krásného, ale nemůžete si to dovolit nosit, tak to nekupujte. Peníze radši vložte do trička, které doplní váš styl nebo do účesu, který vám sedne. Nebo peníze dejte do kasičky, která se bude jmenovat: Kasička s penězi, které jsem ušetřila, protože jsem byla chytrá. Nepouštějte se do věcí, které vás nebaví, nebo víte, že vás přestanou bavit. Škoda peněz a času.

6) Kontakt? Proč ne?
Choďte do společnosti. Vy si to zasloužíte. Přece nenecháte tu mrchu, aby zářila, přestože to vy jste někdo lepší. Její blonďaté háro  nad vámi nemůže zvítězit (nic proti blondýnám).

7) Pomluva je celkem dobrá ne?
Co prosím? Člověk je přece jen člověk ne stroj na dokonalost. Takže si ušetřete tu pomluvu pro sebe. Smějte se pod vousy, ale nevykřikujte to do okolí. Vy potom budete vypadat jako zlatý člověk. Mezi jednou dvěma  kamarádkami můžete komentovat, ale ne v jednom kuse nadávat a kritizovat. Máté své problémy a chyby, tak nesuďte, když neznáte příběh obou stran. Nesuď, abys nebyl souzen.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Birdie

Je mi 17 let a bydlím v Praze.
Miluju kočky/mývaly/žirafy, Game of Thrones, čtení, horory, blogy. Jo a zbožňuju špagety s máslem a slaninou.
Můj život je dosti neobyčejný. Každý den je pro mě něco nového. Mám pořád, co vyprávět, takže moc ráda sdílím svoje zážitky.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.