24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Recenze RYOR - problematická a smíšená pleť

12.06.2013
Bobunka
Před krátkou dobou jsem si založila blog a chtěla bych ho více rozvinout, psát recenze na nové produkty, zkušenosti s nimi apod. :) Psaní mě baví a je to můj koníček. Ráda se s ostatními podělím o své zkušenosti a názory v oblasti módy a kosmetiky :)

Značka RYOR je u nás vcelku známá a určitě jste si jí v drogeriích všimli :) Moje pleť je lehce problematická takže je pro mě tato kosmetika ideální. Je přírodní, levná a hlavně účinná!

Bylinné tonikum na problematickou pleť - cca 80,-

První věc, po které sáhnu hned jak si obličej umyji je pleťové tonikum nebo pleťová voda. Toto tonikum používám jen na noc. Mělo by vyčistit póry a zbavit pleť nečistot, které na ní zůstaly.
Nanáším ho na pleť vatovým tamponem a lehce roztírám. Vůně je velmi lehká a nevtíravá. Nedokážu přesně popsat jaké bylinky cítím, ale mě je vůně příjemná. Zabarvení tekutiny je lehce do béžova.
Pro mou pleť je ideální, protože nedráždí poškozená místa (pupínky atd.) a pěkně pleť vyčistí.
Na mé poličce má místo už déle než 3 roky :)

 

Pleťová čistící voda pro smíšenou a mastnou pleť - cca 80,-

Tato voda sice nepatří do řady Aknestop, ale používám ji také velmi ráda. Je to moje první balení, ale hned po prvním použití jsem si ji zamilovala. Jelikož mám mastnější pleť a tato voda mě toho problému dokáže zbavit, nejspíš si ji koupím znovu :)
Používám ji jen ráno. Pleť vyčistí a zbaví ji přebytečného mazu, ale nevysuší ji. Je určena i pro smíšenou pleť takže pro mě ideální.

 

Pleťový krém s fytosfingosinem - cca 100,-

Tento krém je používám stejně jako tonikum už déle než 3 roky a používám ho hlavně na noc. Dříve jsem ho používala i ráno, ale pleť se mi po něm dost leskla a make-up se špatně nanášel.
To je jediné co můžu krému vytknout, protože jinak je to pro mě jednička! Velmi příjemně voní (podobně jako bylinné tonikum) a účinky jsou skvělé. Omezuje tvorbu akné a hojí pleť. Už po prvním použití jsem viděla výsledky a od té doby už nekupuji jiný noční krém :)

 

Denní calming sérum antiakné - cca 120,-

Tuto bombu jsem objevila teprve nedávno a je to moje první balení. Nevím čím to, ale vyhovují mi snad všechny produkty z této řady (díky bohu :D), takže to vypadá, že se stane mým stálým pomocníkem :)
Toto sérum používám jen ráno, po ošetření pleťovou vodou, jako podklad pod make-up.
Pleť nijak nedráždí, projasní ji a zároveň zmatní. Vůni má nasládlou, ale ne žádnou chemickou a nepříjemnou. Opět ji ale nedokážu popsat :D
Po tom co jsem ho začala používat (cca před měsícem) se mi pleť výrazně zlepšila a není tak mastná.

 

Antiakné roll-on - cca 80,-

Nejgeniálnější věc, kterou firma RYOR vymyslela!! Pro mě naprostá bomba!
Jedná se o roll-on určený pro lokální ošetření akné. Opět obsahuje spoustu bylinek, které ošetřují postižená místa a nijak je nedráždí. Vůně mi byla ze začátku trochu nepříjemná, ale časem jsem si zvykla a dnes mi dokonce voní :)
Po nanesení na pupínek občas trochu chladí, ale nepálí. Postižené místo ,,vydezinfikuje", zklidní, redukuje zarudnutí a během 1-2 dní pupínek úplně zmizí.
Používám ho také už déle než 3 roky a používat ho určitě budu.


Všechny tyto produkty mohu jen vřele doporučit těm, kteří mají stejně jako já smíšenou a lehce problematickou pleť! Jsou přírodní a cenově přijatelné. Je možné je sehnat buď v lékárně nebo ve vybraných drogeriích (já kupuji v Rossmannu).

 

Používáte také kosmetiku Ryor? Jak jste s jejich výrobky spokojení? :)

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Bobunka

Před krátkou dobou jsem si založila blog a chtěla bych ho více rozvinout, psát recenze na nové produkty, zkušenosti s nimi apod.
Psaní mě baví a je to můj koníček. Ráda se s ostatními podělím o své zkušenosti a názory v oblasti módy a kosmetiky


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.