24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Jak důležité jsou u řasenek kartáčky?

29.11.2012
borntoshop
Je mi 19 let, studuji práva a píšu o tom, co mě baví. Mám ráda kosmetiku, nakupování, jídlo, pečení, cestování, blogování. :) Budu ráda, když se Vám moje články budou líbit. Enjoy!

Často jsem četla, že u řasenek vlastně záleží jen na kartáčku a řasenky by se tedy měly vybírat podle něj. Udělala jsem takový menší test, jestli jde opravdu jen o kartáčky, nebo i o obsah řasenek.

Často jsem četla, že u řasenek je důležitý jen kartáček. Nevím, asi jsem tomu sama nechtěla uvěřit a tak jsem se rozhodla udělat takový menší test. Vzala jsem tři řasenky, dvě svoje oblíbené a jednu o které si myslím, že nestojí za nic. 

Testované řasenky: 
1. Benefit They're real
2. Maybelline One by One
3. Fleur de Santé
Moje nejoblíbenější a podle mě i s nejlepším kartáčkem je They're Real a proto jsem se rozhodla další dvě porovnat právě s tímto kartáčkem. Vždy jsem tedy použila nejdřív originál kartáček a pak jsem do řasenek strčila ten od They're Real. A jak výsledek dopadl?

Maybelline One by One

Kartáček od téhle řasenky mám ráda, musí se s ním umět pracovat, ale není to nic těžkého. Ale řasy se mi líbily více, když byly nalíčené tím od Benefitu, byly více natočené, prodloužené a lépe se mi s ním líčily spodní řasy. Taky se mi zdály více oddělené, ale kartáček od Maybelline zase udělal větší objem, takže tohle už je podle vkusu každého. :)Fleur de Santé

U této řasenky je vidět, že nezáleží jen na kartáčku, o tom ani nemluvím, je opravdu hrozný, řasy vůbec nenatočí. S řasenkou se špatně líčilo, obtiskávala se, řasy se více slepovaly a nebyly tak oddělené jak bych si představovala. Samozřejmě je vidět, že s originálním kartáčkem je výsledek horší. 

Kdybych to shrnula, tak musím souhlasit s tím, že u řasenek hodně záleží na kartáčku. Chtěla jsem porovnání udělat s více řasenkami, ale kartáček od Benefitu se nevešel všude a bála jsem se, že si ho zničím. Pokud by kartáček pasoval do řasenky od Maybelline tak, že by se dala zavřít, tak si myslím, že by to byl dobrý způsob, jak ušetřit pár korun, zvláště pro ty slečny, které nemají na to kupovat si pokaždé řasenku za 700kč. :) Já jsem spíš byla jen zvědavá, jestli je to pravda, nebo ne. 

 

 

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

borntoshop

Je mi 19 let, studuji práva a píšu o tom, co mě baví. Mám ráda kosmetiku, nakupování, jídlo, pečení, cestování, blogování. Budu ráda, když se Vám moje články budou líbit. Enjoy!


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.