24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Co všechno umí čokoláda

10.03.2013
... by Nicoℓette
Ahoj všem! :) Jsem slečna, která má ráda všechno co se pohybuje okolo kosmetiky, mody, krásy, zdraví, vaření...prostě čehokoliv! Jsem začátečnice a byla bych moc ráda kdybych se postupem času hezky rozjela a měla i nějakou tu spolupráci. Byla bych opravdu moc šťastná, je to můj velký sen :) Děkuji všem :)

Dneska budu psát o sladkém tématu a tou je ČOKOLÁDA.

Přeji krásnou neděli. Dneska budu psát o sladkém tématu a tou je ČOKOLÁDA. Určitě každá z nás jí zbožňuje, někdo naopak sladké nejí a těm tleskám, jelikož já se sladkostí nedokážu ubránit! :D Tak se pohodlně usaďte, uvařte si horkou čokoládu a rozbalte bonboniéru, právě nastává čas mlsání...

DOSTANE NÁS DO POHODY- Čokoláda vyvolává pocit blaha, euforie a nadšení, ano je tomu tak! Zvyšuje totiž v těle hladinu serotoninu a dopaminu, které nás dostávají do pohody, tlumí agresivitu a depresi.

FUNGUJE I VŮNĚ- Zázraky jsou nejen když si dáváte kostičky do pusy, podobné je to i s vůní. Vyzkoušejte to opravdu....Zavřete oči, přivoňte si ke kousku čokolády a do několika minutek budete parádně naladěná :)

RÁJ PRO PLEŤ- V čokoládě i kosmetice, která s ní pracuje, je spousta přírodní antioxydantů, vitamínu, minerálů a zdravých tuků. Díky koktejlku umí omladit, odplavit jedy z těla, vyživit a hydratovat. Zvlášť v zimě po ní naše tělo přímo volá! :)

A více na ...  http://nikol-kach.blogspot.cz/2013/03/co-vsechno-umi-cokolada.html

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

... by Nicoℓette

Ahoj všem! Jsem slečna, která má ráda všechno co se pohybuje okolo kosmetiky, mody, krásy, zdraví, vaření...prostě čehokoliv! Jsem začátečnice a byla bych moc ráda kdybych se postupem času hezky rozjela a měla i nějakou tu spolupráci. Byla bych opravdu moc šťastná, je to můj velký sen Děkuji všem


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.