24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Můj nejoblíbenější produkt/y roku

18.12.2012
Ceady
Jsem devatenáctiletá studentka aktuálně žijící v Praze. Blog je můj velký koníček. Mohu tak prezentovat fotografie ze svých všedních dní (outfity, recepty,..) a mimo to se se svými čtenáři dělím o své zkušenosti/dojmy s kosmetikou (recenze).

za rok 2012

 

Ráda bych Vám ukázala produkt nebo řekněme produkty, bez kterých bych se zaručeně neobešla a používám je denně, ráno a večer. A těmi produkty jsou 3kroky od Clinique, kterým vděčím zlepšení pleti. :)

Díky Clinique jsem se na začátku roku 2012 dozvěděla, že má pleť není vůbec mastná, právě naopak. Zjistila jsem na konzultaci, že mám suchou a přesušenou pleť. Bylo to pro mě neuvěřitelné. Protože jestli jsem čekala změnu,, tak možná v tom, že bych se dozvěděla, že mám mastnou T-zonu a třeba sušší tváře. Ale ne, slečna mi vpálila do obličeje zprávu, že mám pleť jako sušenky a že není divu že mám na čele šupinky.

Poté na mě naběhla se všemi možnými produkty od Clinique. Nejprve mě odlíčila a poté se vrhla na ony 3kroky. Nejprve mi očistila pleť produktem, který je na fotografii uprostřed. Následovala exfoliační voda na fotografii vlevo a a pak nakonec vymáčkla krém ze žluté lahvičky, který byl neuvěřitelně příjemný. Ihned jsem si říkala, že kdybych si měla pořídit něco, tak zaručeně tohle. (Tohle mínění mi vydrželo snad do dnes.) Jenže po krému následoval krém hydratační. Stále jsem to nechápala. A tak jsem se hloupě jako neznalá ptala, proč dva krémy. Slečna zase asertivně odpověděla, že žlutá lahvička je hydrataci a vyživení a že je přesto třeba nanést svůj oblíbený krém. 

Ovšem ještě před 10ti minutami jsem měla pocit, že mám pleť mastnou a najednou abych si na pleť aplikovala hned dva krémy. A tak jsem nakonec z Clinique odešla spokojená se třemi kroky, že si s tou mou pletí snad poradí a že nepůjde o vyhozené peníze. 

Po prvním týdnu jsem měla pocit zhoršení pleti. Neslezla mi kůže ani mi to nevyvolalo akné po celém obličeji, ale jednoduše došlo ke zhoršení. Hned jsem si říkala, že to byly vyhozené peníze. 
Ale vydržela jsem a produkty dál používala každé ráno a večer. Po třech týdnech byla má pleť krásná jako nikdy před tím. Nedokázala jsem to pochopit. Že by se stal zázrak?

Pozdějí jsem zjistila, že onen projev po týdnu až dvou používání je obvyklý, protože pleť se čistí a tak zpočátku může vypadat hůře. 

Dnes už bych se asi třech kroků nevzdala, protože vím, jaký v nich mám poklad. :)

 

CENY PRODUKTŮ: Liquid Facial Soap - 510kč, Clarifying Lotion - 510kč, Dermatically Different Moisturizing Lotion - 1190kč

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Ceady

Jsem devatenáctiletá studentka aktuálně žijící v Praze. Blog je můj velký koníček. Mohu tak prezentovat fotografie ze svých všedních dní (outfity, recepty,..) a mimo to se se svými čtenáři dělím o své zkušenosti/dojmy s kosmetikou (recenze).


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.