24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Tři peelingy

06.03.2013
Charlott
Těší mě, jmenuji se Karla, ale raději vystupuji pod přezdívkou Charlott. Ráda hraji na piano, účastním se různých soutěží, nakupuji, fotím a píšu. :)

Na co vám jsou? Odstraňují starou kůži, zbavují vás černých teček, pomáhají prokrvovat kůži... pár recenzí. :) beauty-store.blog.cz

1. Yves Rocher - Pure System čistící gel - 

Ano, je tam napsané čistící gel, proto jsem ho také koupila. Ale složení je opravdu peelingové, skládá se z malých hrubých čisticích částeček. Používala jsem jako čisticí gel každý den, ale vyhodila se mi po něm kupa pupínků, takže ho používám opravdu jako peeling jednou do týdne. Žádný zázrak to není, znovu bych si ho nekoupila, ale nejhorší to také není. 

 

2. L'Occittane - ???

Je to takový malinký vzoreček, ale je na opravdu dlouhou dobu. Je moc jemný, vůně není vtíravá ani nějaká převratně úžasná, pleť je po něm rozjasněná. No, zaplatit za kvalitku se opravdu vyplatí. ;)

 

3. Palmolive - Thermal Spa

Oproti předchozím dvoum pleťovým peelingům je tento tělový. Miluji kosmetiku s vůní a výtažky z mrtvého moře. Tenhle sprchový peeling voní opravdu jako moře, ikdyž nejsem moc přesvědčená, že nějaké minerály obsahuje. Krásně voní, prokrví pokožku a zbaví ji mrtvých šupinek kůže. Po použití doporučuji se něčím namazat. :)

 

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Charlott

Těší mě,
jmenuji se Karla, ale raději vystupuji pod přezdívkou Charlott. Ráda hraji na piano, účastním se různých soutěží, nakupuji, fotím a píšu.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.