24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

GABRIELLA SALVETE MAKE UP

30.07.2015
CharmingBirdie
Ahoj, jmenuju se Katka, ale nemám ráda když mi tak někdo říká. Ale ve 22 letech si říkat Kačenka nebo Kačka mi přijde ujetý. :D Nejsem ničím výjimečná ani dokonalá. Baví mi móda, kosmetika, účesy. Ráda nakupuji - a hlavně ve slevách. Mám ráda když se na sebe lidi usmívají a jsou hodní. Dělají mi radost maličkosti. Na svět v poslední době koukám růžovými brýlemi.

Můj první článek je zároveň recenzí na make up, který můžu jen doporučit. Nečekala jsem celkem nic, ale příjemně mě překvapil. A z toho vyplývá, že nemáme dávat na první dojem, a nesoudit, pokud jsme nepoznali.... ;)

Krásný den všem,
 
minulý týden jsem u Romanky (http://kosmetickerecenze.blogspot.cz/) na blogu vyhrála make up od Gabriella Salvete. Tímto jí moc děkuji, protože jen díky ní jsem mohla tento super make up vyzkoušet na vlastní kůži. Jinak má moc pěknej blog, tak se k ní určitě jukněte. ;)

GABRIELLA SALVETE HYDRATING FOUNDATION NUDE FINISH
Letáček slibuje neobyčejně lehký hydratační make up. Jeho jemné pigmenty mají tvář rozzářit a zakrýt má i dorobné nedostatky. Pleť má být díky vysokému podílu vody hydratovaná a svěží po celý den.

Jaká je skutečnost
Abych pravdu řekla, myslela jsem si -hydratační lehký make up, ten nezakryje nic, to nebude nic pro mě. Ale příjemně mě překvapil.

Začnu balením, je hezké, stříbrné víčko působí luxusnějším dojmem. Abych pravdu řekla, nemám tyhle tubičky moc ráda, protože vždycky z tubičky vydoluju víc než je třeba. Make up je před použitím třeba protřepat, což není nic složitého, ale myslím si, že bych na to prostě časem zapomínala.
Celkem můžeme vybírat ze 4 odstínů, přičemž já nemám nejsvětlejší pleť a mám odstín 02 soft belge a je na mě docela tmavý si myslím.
Make up je opravdu hodně tekutý, takže pokud používáte stejně jako já štětec na nanášení a dáte si trochu make upu na hřbet ruky, musíte opravdu hodně rychle začít pracovat, jinak vám steče. Dobrá tedy, jdu ho nanést. Nanáší se moc pěkně, nezasychá rychle, dobře se roztírá a nedělá mapy. Koukám jako blázen. Moc hezky kryje, což jsem od něj vážně nečekala. Dokonce docela pěkně zakryl i mé kruhy pod očima.

Parfemace se myslím moc nepovedla, nemůžu říct, že by přímo smrděl, to určitě ne, ale... No nevím, na pleti je ze začátku chvilku cítit něco, co nedokážu k ničemu přirovnat, rozhodně to tedy není nic hrozného, ale prostě mi nevoní. Po chvilce necítím vůbec nic.

Shrnutí závěrem
Make up mě velice příjemně překvapil. Nemůžu tedy říct, že by byl lehký, to se mi opravdu nezdá. Ale mně moc vyhovuje, že pěkně kryje, dobře se nanáší na pleť a hezky zmatňuje. O tom nikde žádná zmínka není, ale mě opravdu hezky zmatnil celou pleť. Mám vždycky mastnější čelo a nos, takže tato místa vždy zapudruji, s tímto make upem to ale není vůbec třeba.
Jsem mile překvapená a mohu ho vřele doporučit dál, což mě moc těší. :)
 
Pokud máte i vy s tímto make upem zkušenosti dejte mi vědět jaký je váš názor.
 
Mějte krásný den ;)
 

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

CharmingBirdie

Ahoj, jmenuju se Katka, ale nemám ráda když mi tak někdo říká. Ale ve 22 letech si říkat Kačenka nebo Kačka mi přijde ujetý. Nejsem ničím výjimečná ani dokonalá. Baví mi móda, kosmetika, účesy. Ráda nakupuji - a hlavně ve slevách. Mám ráda když se na sebe lidi usmívají a jsou hodní. Dělají mi radost maličkosti. Na svět v poslední době koukám růžovými brýlemi.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.