24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Joie De Vivre

13.02.2013
chicoco
Chicoco is a mix of „Chic“ my favorite French fashion word and „Coco“ my favorite fashion designer. This blog was obviously going to focus on fashion... "Fashion isn’t a necessity, it is a game and the most interesting part about it is that rules are changing every day." I created the blog in 2013 and since then the blog got through a several modifications. Now it isn’t only about fashion, it is also about my life. It is all about making my readers travel with me, making them discover new products, new trends and new places to visit. Chicoco is the mirror of my lifestyle and a love story, since almost one and half year…

Víte co znamená Joie de Vivre? Že ne? Let's see ladies!:)

Joie de vivre, už jste o tomto pojmu slyšely? Že ne? Velká chyba! Protože se tento pojem týká soutěže, kterou jsem pro Vás připravila, pojďme si dámy tento pojem krapet objasnit.

Tento pojem přichází z Francie. Je nedílnou součástí tamních obyvatel. Lidé toto rčení aplikují do svého života a řídí se jím. Co to tedy znamená? Myslím, že tento citát Vám objasní vše :

JOIE DE VIVRE  "can be a joy of conversation, joy of eating, joy of anything one might do… And joie de vivre may be seen as a joy of everything, a comprehensive joy, a philosophy of life.

V překladu to znamená RADOST ZE ŽIVOTA. Avšak pozor! Tento požitek Vám nezajistí peníze ani jiné luxusní věci, můžete si ho zajistit pouze vy. Je to životní filozofie, která staví do svého středu malé, nepatrné věci, okamžiky, ze kterých máte opravdovou radost, ty okamžiky, které Vás dokáží zahřát u srdce. Okamžiky, které se nemusí opakovat, ale alespoň na chvíli Vám dokáží přinést pocit štěstí do Vašeho života. Je to jakási radost z maličkostí. Právě tento druh radosti se v dnešním světě pomalu ztrácí. Kdo si ho však dokáže vytvořit, začne chápat dnešní svět zcela jinak. 

Ale teď už zpátky k mé soutěži.

Pravidla: Dokážete najít svoje Joie de Vivre?
        > Pokud ano, zašlete mi do 20.3. 2013 fotografii a krátký popisek Vašeho Joie de Vivre 
        > Do e-mailu napište adresu svého blogu
        > Veřejně sledujte můj blog přes google friend connect

Dva nejlepší příspěvky zveřejním na svém blogu do 21.3. 2013, jejich autorky přidám do svého blogrollu plus jim věnuji článek, ve kterém se budou moci podělit o svůj blog s Vámi ostatními.

Příspěvky zasílejte na adresu: chiclifebyt@gmail.com

 

Více informací > http://chiclifebyt.blogspot.cz/

                                     

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

chicoco

Chicoco is a mix of „Chic“ my favorite French fashion word and „Coco“ my favorite fashion designer.
This blog was obviously going to focus on fashion...
"Fashion isn’t a necessity, it is a game and the most interesting part about it is that rules are changing every day."
I created the blog in 2013 and since then the blog got through a several modifications.
Now it isn’t only about fashion, it is also about my life. It is all about making my readers travel with me, making them discover new products, new trends and new places to visit.
Chicoco is the mirror of my lifestyle and a love story, since almost one and half year…


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.