24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Nehty - tipy a trendy pro jaro 2013

27.02.2013
Dashulka87
Pětadvacetiletá brňačka, která miluje nákupy, kosmetiku, blogování, zvířata a dobrý jídlo :)

Nevím jak vy, ale já už netrpělivě očekávám jaro a kromě okukování jarních kolekcí, blazerů a balerín taky koukám, jaký nový laky nám prodejci pro následující sezónu vysypali. Připravila jsem pro vás takovej malej přehled toho, co mě zaujalo.

Ahoj!

Můj dnešní článek bude už poněkud jarně naladěný, protože já už zimu a tu protivnou bílou věc pomalu, ale jistě hážu za hlavu. A v té mám mimochodem pastelový barvy, pestrý květinový vzory, vůni čerstvé trávy, teplý paprsky sluníčka - není divu, že jsem jarem tak nadšená. Jako člověk na jaře (i když technicky vzato ještě v zimě) narozený je to pro mě období, kdy se probouzím k životu po přetrpění hnusné zimy, kterou opravdu upřímně nenávidím.

Jaro je pro mě každej rok znovuzrození, vysvobození od zimy, novej začátek. Miluju ho. Ale teď už přeci jen k těm lakům. Pokud bych měla pojmenovat jeden trend, kterej se mi vybaví, tak určitě to bude bílá na nehtech. Upřímně musím říct, že by mě to asi nenapadlo, jen tak vzít bílej lak a nalakovat si s ním celý nehty. Bílej lak jsem doposud používala většinou ke zdobení nehtů. A překvápko? Podle mě to vypadá vážně fantasticky! Tohoto se určitě držet budu, proto jsem si na nákupní seznam připsala OPI Alpine Snow. Momentálně mám Color club Alabaster, kterej můžu jen doporučit, ale už chudák trošku dosluhuje, mám ho jen v mini verzi.

A vůbec, bílá zažívá velký comeback spolu s černou, černobílý, zejména geometrický vzory určitě nebudeme potkávat jen náhodně. Sama mám vyhlídnutej perfektní svetr s tímto vzorem na jaro...to samý můžete použít i na nehtech. Černá a bílá jsou zkrátka skvělá dvojka! Zvláště použijete li ostré, geometrické linie.

Další věc není tak úplně jarní trend setkáváme se s tím už dýl, je aztec print. Já ho prostě fakt můžu. Normálně mě nějaký malůvky na nehtech zrovna nebaví a dávám přednost kratším nehtům, potřeným jednou barvou, ale tohle bych na nehtech opravdu a velice ráda nosila. Samozřejmě namalovat to by byl asi nadlidskej úkol, zejména pro mě, antitalenta. My méně šikovné si můžem dovolit trošku podvádět. Pokud vás něco podobnýho zaujalo, zkuste hledat na ebay pod heslem "aztec print nail sticker".

A teď si zrekapitulujem, s čím že to vlastně vybrané značky na jaro přišly?

 

Chanel vsadil na klasiku, dovolím si říct až trošku nudu. Na kolekce Chanelu se vždycky strašně těším, protože jejich laky jsou takovej fetiš v mé sbírce. Letos to je naprostá konvence - nude, vampy, růžová.  Ovšem nedá se říct, že by to bylo nějak špatný - naopak Accessoire i Emprise mi až nějak podezřele leží v hlavě. Kolikrát sehnat tu "klasickou" a "nudnou" barvu není jen tak. Tedy běžný smrtelník se možná spokojí s např. "prostě červenou" náhodně vybranou od jakékoli značky, ale zkuste tohle na kosmetickou blogerínu, která má doma ikeáckou krabici laků, že.

 

Ani mě nepřekvapuje, že mě u Chiny glaze jako tradičně nic nezaujalo. Tahle značka mi prostě bůhvíproč nic neříká a mám k ní zcela iracionální antipatie. Přesto, že laky dělá skvělý. Proto si myslím, že stojí za zmínku, spoustě z vás by mohly tyto laky z kolekce Avant garden udělat velkou radost a přinést spoustu užitku.

Zoya tentokrát úplně zesládla a zpastelkovatěla. No už jen ten název kolekce - prostě Lovely :). Podle toho, co vidím v jarních kolekcích, začínají přeslazený pastelky opět vládnout světu. Skoro jsem si až jistá, že v létě bude půlka sleček běhat v lila tílku či s miminkovsky bleděmodrým svetříkem. Hezký to barvy, ale fakt tak na bonbony. A ještě se shimmerem? Brrr, děkuji, ale na nehtech nechci!

Čarodějnická kolekce od OPI je moc hezká na pohled. Kombinace zlaté a jemně růžových je něco pro moje oko. Ale když se člověk podívá na ty laky zvlášť, zas tak úplně neexcelují. Zrovna ten zlatej, kterej sem prvně naprosto bez debat chtěla, mě ve swatchích zklamal - přesto po něm pořád koukám.

Nejlepší kolekcí je pro mě určitě OPI Euro centrale. Každosezónně se těším na jejich skvělý názvy, Tentokrát jsou v kolekci dokonce dva laky, které jsou inspirované naší malou středoevropskou zemí! První z nich, úžasně modrou, musím mít. Akorát by mě zajímalo, jaké asociace výrobcům OPI naskakují v souvislosti s tím názvem. Can't find my Czechbook - jen náhoda a vhodná slovní hříčka? Já si vybavím zoufalýho, okradenýho turistu na Václaváku, co marně hledá obsah svých kapes. Každopádně, to se celkem trefili! Druhej nejlepší název a zároveň lak je Polka.com. Ten prostě musím mít. Sice spíš třpytivej topcoat a cirkusácký třpytky - ale vy víte, jak miluju Essence circus confetti, ten určitě využiju! A název je skvělej.

Na závěr ještě tedy malá rekapitulace toho, co jsem si z jarních kolekcí vybrala :)

 

zdroje obrázků: google images, http://lifethroughahashtag.com/wah-you-like/purple-aztec-nails-nails-nailstagram-nailart-purple-white-black-aztec-wahnails-nail-picoftheday-like1/

 

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Dashulka87

Pětadvacetiletá brňačka, která miluje nákupy, kosmetiku, blogování, zvířata a dobrý jídlo


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.