24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Essence Colour & Go - Jak je to s kvalitou těchto laků?

12.06.2013
Del
19ti letá holka, se zájmem o líčení, módu a nail art. Blog byl založen z důvodu mé potřeby se o tohle všechno s ostatními podělit!

Opravdu jsou tak špatné, jak všichni tvrdí?

Není to zase taková minulost, co Essence přivedli na trh nové laky na nehty. Tedy vlastně nejsou nové, pouze lavičky změnily svůj design, zvýšilo se nám množství laku a tím i jeho cena. S příchodem těchto laků byli všichni zpočátku velice nadšení ze vzhledu flakónků, přece jen vypadají žensky a logo Essence vyražené na vrchní části působí přímo elegantně. Našlo se pár ubrblaných, kterým vadil vyšší obsah lahvičky a tím i vyšší cena. No co, to je prostě obchod, že jo. 

To nejhorší ovšem přišlo po vyzkoušení laků. Essence totiž inovovalo i tvar štětečku. Už to nebyl ten tenký kolohnát, jaký jsme znaly, ale široký a plochý štěteček, který je né vždy úplně rovně zastřihnutý. Mnoho slečen mělo pak problém si s tímto štětečkem nehty nalakovat, ať už byly důvody jakékoli. Dalším, a tím nejhlavnějším problémem, byla výdrž laků. Čtu to na mnoha blozích dodnes. Slečny uvádějí, že lak po nanesení nekonečně dlouho schne a že se odlupuje od špiček téměř do několika hodin. Myslím, že jsem snad ještě nenašla jedinou pozitivní recenzi. V době kdy jsem se  tohle všechno z beauty blogů dozvídala jsem už několik Essence laků doma měla. A nutilo mě to přemýšlet. A taky testovat. A upřímně, moc to teda nechápu. 

První lak který jsem testovala byl odstín 102 Sparkling water lily. První bych ráda podotkla něco ke štětečku. Nenašla jsem lepší. Lak s ním nádherně nanesete na jeden tah. Stačí jen umět odhadnout kolik laku na štětečku ponechat. To je celé. Opravdu stačí pouze cvik. Co se týče schnutí laku, neřekla bych že je něják výrazně delší, než u kteréhokoliv jiného laku. Mně příjde, že všechny laky schnou sto let. Pokud nepoužiju rychleschnoucí top coat, nemám šanci. Tady jsem ale žádný top coat nepoužila, zajímala mě totiž ta výdrž. A ta mě teda překvapila. Každý den jsem čekala kdy se někde odloupne. A nic. V původním stavu vydržel týden. nechápala jsem kde je tedy problém. 

Nedávno jsem koupila nový odstín z řady Nude glam a konkrétně 08 Peach & cream. Opět jsem nehty nalakovala jedním tahem, ve dvou vrstvách. A lak držel. Den, dva, tři, čtyři...pátý den jsem musela do práce a tak už to lak nezvládl, ono totiž když děláte servírku, ruce celkem dost potřebujete. A le i tak jsem byla s výdrží velice spokojená. Věděla jsem, že důvodem toho, že se lak začal loupat nebyla výdrž laku, ale mé pracovní nasazení.

A tak doteď kroutím hlavou. A snažím se na webu najít někoho, kdo by měl z Essence laků stejně dobrý pocit jako já.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Del

19ti letá holka, se zájmem o líčení, módu a nail art. Blog byl založen z důvodu mé potřeby se o tohle všechno s ostatními podělit!


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.