24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

My first BABY - LIPS

27.07.2015
Deny Sparkly
Ahoj, mé jméno je Deny Sparkly a je mi 22 let. Mým největším koníčkem je líčení. Pomocí tohoto blogu bych se s Vámi ráda podělila o své zkušenosti a poznatky ze světa kosmetiky.

Kdo by tento kouzelný balzámek na rty neznal. No každopádně já o něm slyšela už spoustu chvály i spoustu negativ, ale ne a ne se odhodlat k tomu ho sama vyzkoušet. Nedávno jsem ho ale zahlédla v DM drogérii a ani já nakonec neodolala jeho roztomilému obalu.

Pro ty co balzámek neznají - jedná se o lehce zbarvený balzám od firmy Maybelline, který nejen hydratuje, ale také dodá rtům sladkou barvičku a lesk.

Mým vyvoleným byl odstín 025 Pink Punch, tedy taková sladká "barbie" růžová. Ze začátku jsem měla trošku strach jak bude barva na rtech vypadat. Mně rtěnky moc nesluší, a tak jsem nechtěla aby balzám byl příliš výrazný. Po vyzkoušení jsem zjistila, že jsem se vůbec bát nemusela a odstín není křiklavý.

Maybelline slibuje od produktu hydrataci až 8 hodin. Mé rty jsou sice po nanesení hydratované a hebké, ale řekla bych, že tento pocit nevydrží déle, než hodinku. Mě to ale moc nevadí, protože já na pořádnou hydrataci používám balzámek od Neutrogeny Nordic Berry.

Pozitivní je také, že produkt chrání rty před zákeřným sluníčkem pomocí SPF 20, což určitě všechny uvítáme - nejen teď v létě.
zdroj: Maybelline.com

Jak už jsem zmínila, rťenky mi nesluší a zatím jsem jim nepřišla na chuť (možná někdy v budoucnu :D). Z tohoto důvodu je pro mě BABY LIPS od Maybelline New York skvělým kompromisem a už si dělám zálusk na další odstíny - pravděpodobně to v blízké době bude barvička 030 Peach Kiss.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Deny Sparkly

Ahoj, mé jméno je Deny Sparkly a je mi 22 let. Mým největším koníčkem je líčení. Pomocí tohoto blogu bych se s Vámi ráda podělila o své zkušenosti a poznatky ze světa kosmetiky.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.