24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Zkušenosti s přípravkami na pocení

25.07.2013
Dominikisek
Mé jméno je Dominika Nováková, je mi 18 let, studuji gymnázium a na internet vystupuji pod přezdívkou Dominikísek. Po střední bych ráda nastoupila na vysokou žurnalistiky a mým snem je psát pro módní magazín či moderovat. :-)

Zkušenosti s přípravkami na pocení, každý bude rád za nějakou radu.

Konečně nastal nový měsíc, obdržíš výplatu z brigády, a tak se na další den s kamarádkou domluvíte, že byste opět mohly jít pobrouzdat obchoďákem.
Vešly jste dovnitř a již na první pohled se ti zalíbí světle béžové tričko s delším rukávem. Není na něm nic zvláštního, přesto ti padne do oka díky svému střihu. Takovéto topy se hodí pod blazer či halenku.
Ovšem ouha! I když je třeba tvá postava opravdu štíhlá, možná se zamýšlíš nad jedním problémem. Tričko bude na postavě příliš upnuté (nehledě na velikost) a to i v oblasti kolem rukávu a podpaží.

Problémem může být to, že jakmile si ho oblékneš, tak do hodinky či do dvou, a to kor když budeš někam spěchat, začnou být na něm viditelné "potní stopy". A teď se někde promenáduj v kolektivu. Skoro nemožné, pokud někde nemáš záchrannou bundu.

Samozřejmě jsou dívky, které s tím nemají žádný problém, dokud si opravdu nejdou tvrdě zacvičit do fitka, ovšem jsme tu i my, které i při sezení mohou být k tomu více náchylné.
Kolikrát ani nezáleží, zda-li je to tričko, či svetřík, nebo tenká bunda. Obzvlášť v létě to může být těžké zakrýt.

Osobně s tím mám opravdu velké problémy, někdy to může být zapříčiněno poruchou štítné žlázy, proto si můžete dojít k lékaři nechat udělat krevní testy. (Poruchou ovšem trpí spíše lidi, kteří se potí po celém těle, ne pouze v podpaží.) Přesto pro jistotu jsem si nechala udělat krevní testy. Na poruchu štítné žlázy netrpím.

První si člověk samozřejmě dojde koupit nějaký ten deodorant, aby minimálně, když bude jaksi mokrý, tak alespoň voněl.
Ovšem který dnešní deodorant je opravdu tak účinný, jak se o něm povídá?
Nic mi nezabíralo, tak jsem si přes internet našla nějakou protipotící sadu. Obsahovala sprchový gel, sprej do podpaží a několikero polštářků, které se dávají pod tričko.
Sprchový gel, neměl skoro žádný účinek. V ten moment po umytí, působí maximálně hodinku, ale to by se člověk nesměl ani hnout. Sprej (bohužel jako každý jiný) štípe, a vůbec nesplňuje to, co po něm každý žádal. Nejvíce mě mrzelo, že ani polštářky nezafungovaly, jelikož jakmile byly propocené, začaly se rolovat, a nebo stejně propocovat.

Pořád ale mám v plánu s tím něco udělat, protože se mi málokdy naskytla možnost, abych si na sebe vzala něco jiného než černého nebo bílého. A to už bylo volání o pomoc - miluji barvy.
Zašla jsem na kožní, kde jsem se o trápení podělila a dozvěděla se o opravdu kouzelném krému.
Hned první výhoda: není na předpis. Zaradovala jsem se! Druhá: stál kolem pouhých 150 Kč.
A třetí: opravdu FUNGUJE! Jednalo se o krém – Excipial Deo Forte. První noc jsem se tím namazala a přečkala pálení a štípání. Druhou noc to samý. Poté jsem nandala upnuté, barevné tričko a byl klid! Bohužel po týdnu z ničeho nic přestal fungovat. Opět moje nálada klesla pod bod mrazu. „Co si počnu?“ Bylo na mém slovníku každý den.

Na internetu jsem se dočetla o botoxu, ale nechtěla jsem za to vyhazovat peníze. Pak jsem nalezla další stránku, kde vedla konverzaci spousta lidí o takové vodičce – Driclor.
Prý kdykoli se tím večer namazali, mohli druhý den i ve vedrech jít běhat a žádné koláče pod rukávy! Asi po týdnu, kdy jsem pravidelně konverzaci sledovala, jsem si ho také zakoupila.
Jako všichni ostatní, po večerní sprše, jsem se jím napatlala a opětovně v noci skuhrala nad štípáním. Ráno ale jsem znovu mohla vzít upnuté tričko, a zázrak nastal.
Jak si asi myslíte, nic netrvá věčně, po dvou týdnech efekt zase přestal fungovat.
Teď už jenom sedím u počítače a kontroluji, co dalšího bych mohla vyzkoušet. Bohužel už vidím pouze ten chirurgický zákrok. Jsem zoufalá, jak nikdy předtím, proto pokud je někde spřízněná duše, můžeš vědět, že v tom není sama.
 

Komentáře

lucelu 03.08.2013 17:33

Ahoj Botoxové injekce stojí od 3500 Kč nahoru, a jsou jen na 3 měsíce, záleží na klinice. Taky jsem měla tento problém a nejlepší na tom je že moje dermatoložka to i pojmenovala "HYPERHYDROZA" žádný z deodorantů nepomáhal,ale teď přemýšlím nad novou REXONou stojí asi 150 Kč a slibuje nejlepší ochranu. Třeba se to zlepší věkem, nevím to přesně ale u mě jo. Přeji ti hodně štěstí a trpělivosti, třeba narazíš na nějaký přípravek co to aspoň omezí na určitou dobu.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Dominikisek

Mé jméno je Dominika Nováková, je mi 18 let, studuji gymnázium a na internet vystupuji pod přezdívkou Dominikísek.
Po střední bych ráda nastoupila na vysokou žurnalistiky a mým snem je psát pro módní magazín či moderovat.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.