24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Jak jsem došla k dražší kosmetice...

05.05.2013
Dreams
ahoj

Je vážně dražší kosmetika lepší? Jak si kupoval kvalitní kosmetiku a neutrácet hromadu peněz?

Ahoj, tentokrát tu máme kecací článek.

Určitě si mnozí z Vás pamatují na doby, kdy s kosmetikou a líčením teprve začínaly. U mě to zase tak dávno nebylo, tak 5 let zpátky. Ze začátku jsem klidně koupila věci i u Vietnamců a překvapivě se mi nikdy nic nestalo, pak jsem šla párkrát s mamkou do drogérie a ta mi třeba koupila řasenku, balzám na rty a průhledný lak na nehty a já si připadala jako v nebi.... Postupem času jsem se začala zabývat kosmetikou více a na Youtube jsem nalezla spostu fajn holek (i kluků), kteří toho ví o kosmetice spoustu, a inspirovala jsem se. Bylo to super a já na jejich doporučení začala kupovat kvalitnější kosmetiku. A většinou to byla i kosmetika dražší než Miss Sporty, NYC a Essence. Netvrdím, že tyto značky jsou špatné - naopak některé svojí kvalitou převyšují i cenu (př. NYC pudr, bronzery...), ale některé jsou zase vážně špatné (pigmentace některých stínů, tužky na oči...). Ale utrácet 300 za monostín to zase ne, proto právě tak ráda sleduju Youtube, a pak si nakoupím produkty v normální ceně a dobré kvality. Postupem času jsem se dopracovala i k Bourjois a Sephoře, ale značky jako Nars, Benefit jsou pro mě ještě nedostupné.

Co si myslíte vy o dražší kosmetice?

Komentáře

czokies 06.05.2013 11:54

Zatím mám pozitivní zkušenosti s tou levnou, z dražších jsem z toho zkoušela málo a většinou jsem byla zklamaná (možná díky bohu, aspoň mi to tolik nevětrá peněženku .)) ).

Mým absolutně nejoblíbenějším produktem jsou BB od Skin79 (ty stojí okolo 400,-) a řasenka Super Shock od Avonu (v akci koupíš i za 60 Kč )

NifeLove 06.05.2013 13:18

Kupuji samozřejmě převážně levnější kosmetiku, protože jsem stále ještě studentka a je pro mě zkrátka dostupnější. Sem-tam ale někdy zajdu do Sephora . U jedné blogerky jsem četla, že je podle ní lepší počkat a šetřit a pak si koupit něco pořádného třeba od Dior nebo Chanela ... Nevím no ... Je pravda, že make-upy si vybírám ty dražší ...

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Dreams

ahoj


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.