24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

MaxFactor Eye Brightening

01.11.2012
eleonen
Blogo-sféra byla nejprve jen odreagováním, postupem času jsem pravidelně navštěvovala a vyhledávala. Mám ráda cesty daleké i blízké, knihy všemožných žánrů a zvířecí svět. Zajímám se o kosmetiku a nakupování.

Řasenka, která vám projasní pohled?

Max Factor přichází s řasenkou, která vám má projasnit pohled a zvýraznit vaši přirozenou barvu očí, s řasenkou Eye Brightening.

Tento marketingový tah mě nejprve nechával chladnou, neboť já nejsem ten typ co se nechá ovlivnit reklamou, ale…
…já jsem si ji koupila , ale to jen díky slušné slevě z DM kuponu.
Zázraky jsem nečekala, vlastně nečekala jsem vůbec popisovaný efekt. Nicméně všeobecně mi řasenky Max Factor vyhovují, tak proč ji nezkusit?

K dispozici jsou varianty pro čtyři základní barvy očí:
Black Pearl pro tmavě hnědé oči
Black Gold pro světlejší oříškové oči
Black Sapphire pro modré oči
Black Ruby pro zelené oči

Koupila jsem tu, která je určená pro zelené oči, tedy Black Ruby. Líbí se mi na ní to, že je tmavě-fialovo-hnědá s drobnými třpytkami (asi kvůli tomu projasnění )není černočerná, tomu se já vyhýbám, na mě to totiž vypadá strašně tvrdě a nepřirozeně (stejně tak nevlastním žádnou černou tužku či linky-ale to už jsem odbočila).
Kartáček je gumový a, ačkoliv jsem se jim dříve bránila teď už mi nevadí, ale i tak vybírám ty s klasickým tvarem, což tato  řasenka víceméně splňuje. Práce s ním je dobrá a hezky mi řasy rozčesal, sice nenatočil, ale zase trochu prodloužil.
Po několika hodinovém ´´pozorování chování´´ musím konstatovat, že řasenka hezky drží, vůbec se nedrolí a neopadává, což je skvělé. na sluníčku se trochu třpytí do fialova, což působí zajímavě.
Pokud volím přirozené líčení, určitě sáhnu po této řasence. Netoužím mít černočerné řasy.
A jestli bych si ji koupila znovu? Asi ano. Tím asi myslím, to že ráda zkouším nové výrobky, proto se moc často nevracím k tomu co už mám odzkoušené a řasenky právě nepatří mezi ty produkty, které se u mě objeví dvakrát stejné.
 

Závěrem:  Doporučuji všem těm, kteří nečekají slibovaný efekt, ale chtějí fajn řasenku, která i tak udělá krásné neslepené řasy.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

eleonen

Blogo-sféra byla nejprve jen odreagováním, postupem času jsem pravidelně navštěvovala a vyhledávala. Mám ráda cesty daleké i blízké, knihy všemožných žánrů a zvířecí svět. Zajímám se o kosmetiku a nakupování.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.