24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Make up z lepších krajin

24.11.2012
Elitie
Jsem studentka která zbožňuje kosmetiku, líčení a módu. Nejvíce miluji LUSH, Ziaju, L'Occitane a Maybelline :) Ráda recenzuji věci a píši články :)

Recenze na "skvělý" make up Healthy Mix od Bourjois

Už jste tolikrát slyšeli o tom že mám make up od Bourjois, ale žádná recenze nikde, takže dnes je tady ;).
Jen abych vám něco řekla o značce kterou určitě drtivá většina z vás zná. Značka Bourjois je francouzská a je to taková ta značkovější, lepší než drogérková. Prodává se v parfúmeriích Fann, Marionnaud ale i v Sephoře a v Douglasu. Přece jenom už když si kupujete něco v parfumerii, máte z toho lepší pocit. Já o tomto makeupu slyšela poprvé u mé milované youtuberky Lou. Pak když jsem neměla žádný makeup, šla jsem jistě pro tento. Tak a teď už o makeupu.

 

Bourjois Healthy Mix, 51 Light Vanilla, Sephora ( něco kolem 400 Kč)

Já jako extrémní bledulka, která splývá se zdí, jsem si vybrala nejsvětlejší odstín tedy 51 Light Vanilla, který když jsem si jej kupovala v létě a byla jsem mírně opálená mi seděl. Musím se přiznat že teď už když si ho dám tak mám mírný problém s jeho barvou. Už je na mě tmavý. Což ale samozřejmě není chyba makeupu ale mě. Jeho konzistence je dobrá řekla bych, že je hodně tekutý, takže potřebujete kapičku a máte celý obličej. S tím tedy problém není. Dále krytí. Krytí bych řekla že je, menší až střední. Něco málo zakryje, ale na větší neplechu potřebujete korektor. S výdrží je to asi takhle.. Ráno v 6 si ho na sebe dám a když příjdu, dejme tomu ve 2 ze školy, už na tom obličeji moc není. Kdybych jeho výdrž měla srovnávat s tónovákem od Dermacolu, tak by Dermacol vyhrál. Dermacol má tu výdrž mnohem ale mnohem lepší. Hydratace.. No to upřímně nevím, ale moc hydratovaná se po něm necítím. Spíš na obličeji cítím mastnotu, nic víc. Takže tohle tedy taky nic moc. Takže jak jsem s ním vlastně spokojená?

upřímně sama nevím...

Opravdu nevím jak na tom s tímto makeupem jsem. Čekala jsem od něj víc. Čekala jsem že bude splňovat opravdu to, co splňovat má. Má hydratovat, což nedělá, má vydržet, což teda taky nic moc a krytí no řekněme že když navrstvím tónovák od Dermacolu, budem na tom stejně. Takže co? Na to, že stál 400 Kč, bych mu dala ve škole známku tak 3-... A to mu ještě přidávám. Poměr cena - kvalita, ten tady tedy nenajdete. Samozřejmě, stále ho používám, i když mnohem radši si na sebe dávám ten Tónovací krém od Dermacolu který stojí 129 Kč. Heh. Takže já už bych si ho znovu prostě nekoupila, ale záleží na vás, na vaší pleti a podobně. Ale za mě prostě už ne :(.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Elitie

Jsem studentka která zbožňuje kosmetiku, líčení a módu. Nejvíce miluji LUSH, Ziaju, L'Occitane a Maybelline Ráda recenzuji věci a píši články


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.