24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Začínáme s blogem

19.08.2014
Ella
S blogováním začínám, takže buďte shovívavé :)

Nový začátek

Jeden čas už jsem vedla svůj blog, ale pak začala škola a já neměla moc času, takže jsem ho smazala a raději si četla jiné blogy o módě. Dnes jsem se, ale rozhodla, že se do toho zkusim ponořit i když bude škola a jen tak se nevzdávat.
47d57223-7081-41e6-bbce-e927aaa5b5c1
Když jsem teď o prázdninách měla pár dní pro sebe, zamyslela jsem se nad životem, jak ho vedu a jak hlavně rychle letí, příjde mi, že to je pár dní zpátky co jsem nastoupila na střední školu a teď už jdu do čtvrťáku. Takže jsem se rozhodla, že si budu více všímat sebe, svých potřeb a né jen toho co chtějí ostatní nebo co mi radí ostatní. 
Ráda bych začla více cvičit, mám štěstí v tom, že můžu hodně jíst a pořád mám celkem dobrou postavu, ale jelikož jsem do teď téměř nic nedělala, jsou zde už mírné náznaky tuků. Takže začnu více pracovat na břichu a stehnech, jelikož na nich to je nejvíce vidět. Také samozřejmě musim více dbát na to co jím, jelikož jsem milovník nezdravých jídel ;-)
A to je prozatím asi tak vše pro začátek, ráda bych každý den nebo aspoň obden napsala článek jak se mi daří v mé proměně.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Ella

S blogováním začínám, takže buďte shovívavé


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.