24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Růžový balzám od Saloos

09.08.2013
Evelinsbook
Mladá, i když s třicítkou na krku blogerka, která má ráda svůj život, kosmetiku, sluníčko, pohodu a hlavně smích :-) Píšu na svém blogu nejen o kosmetice, ale i knihách, o tom, co mě zrovna štve a přidávám tunu fotek :-) Moc ráda bych psala i pro tento portál.

Růžový balzám od Saloos v biokvalitě hýčká vaši pleť a působí na duši svou krásnou a omamnou vůní.

Vítám vás u svého prvního článku pro server Blogerky.cz, snad se vám bude líbit :-) A bude o růžovém balzámu od Saloosu.

Oficiální informace: Luxusní jemný balzám pro každodenní péči o pokožku celého těla. Růžový balzám je výsledkem vyvážené receptury s vysokým obsahem bambuckého másla a šípkového oleje. Balzám je obohacen i vzácnou bulharskou růži, která umocňuje jeho pěstící a regenerační účinky. Balzám pleť hydratuje, regeneruje, vyživuje a pěstí, celkově ji zjemňuje a zvláčňuje, zároveň ji chrání před nepříznivými vlivy prostřední a zvyšuje její odolnost, Jeho aplikace přináší skuteční požitek. Nezaměnitelná svěží vůně čerstvých růží povzbudí vaši mysl, pozitivně ovlivňuje psychiku a přináší pocit harmonie a radosti. Čistý produkt v biokvalitě.77628322-c9f1-4712-8ab6-02d7d973ed6b

Složení: bambucké máslo bio Karité, šípkový rostlinný olej, vzácné vosky a bylinné extrakty, esenciální oleje (růže).

Certifikovaná přírodní kosmetika (CPK)
Takový výrobek neobsahuje syntetické sloučeniny, látky s podezřením, že negativně ovlivňují lidské zdraví a suroviny, jejichž výroba nadměrně zatěžuje životní prostředí. Výrobek neobsahuje geneticky modifikované složky, parafín, vazelínu a další produkty z ropy, syntetické vonné, konzervační ani barvící látky, chemické UV filtry, a kromě výjimek jako je včelí vosk a deriváty lanolinu, ani suroviny pocházející ze zvířat. Pokud je CPK dovětek "bio", tak to znamená, že vedle těchto parametrů obsahuje daný výrobek 10 a více % složek, které pochází z kontrolovaného ekologického zemědělství.

Produkty Saloos, které jsou označeny značkou CPK bio garantují splnění těchto kritérií:
- vyrobeny z nejkvalitnějších rostlinných surovin a surovin z ekol. zemědělství
- sběr probíhá šetrným způsobem
- neobsahují minerální oleje, vazelínu, ani další ropné produkty, silikony
- nejsou používány syntetické, vonné, konzervační ani barvící látky
- neobsahují suroviny z mrtvých zvířat (kolagen, glycerin, vorvaňovina, norkový tuk,...)
- neobsahují geneticky modifikované suroviny
- výrobky nejsou testovány na zvířatech
- neobsahují chemické UV filtry, elektronové nosiče, ethoxylované sloučeniny
- je zajištěna ekologická likvidace odpadů, ekol. únosnost výroby a obalových materiálů

Zní to hezky, co říkáte?

614956c1-76a2-4f99-93aa-407fe70a1402

Použití: Aplikujte na pokožku dle potřeby. Určeno pouze k zevnímu použití. Růžový balzám můžete používat i jako noční krém anebo výživnou masku k ošetření pleti obličeje, krku a dekoltu. Je vhodný i k relaxačním masážím.

Moje dojmy a postřehy: Od Saloos už jsem tento výrobek jednou měla a musím říct, že to dopadlo vskutku katastrofálně :-( A to je proto, že jsem ho absolutně neuměla používat (z hlediska potřeb mé pleti) :-(. Základní rada je používat jej na navlhčenou pokožku, což se mě osobně velmi osvědčilo. Další vychytávka je rozheřátí trošky balzámu v dlaních a až poté nanášení. Pokud ale máte dostatek trpělivosti, tak nanášejte přímo, roztírejte. Ono to sice chvilinku trvá, ale zase se hezky promasírujete ;-) Výsledkem je za trošku námahy provoněná pleť po růžích, která je krásně hydratovaná! Vstřebatelnost není nejrychlejší, ale opravdu to za to stojí. Díky tomu, že aplikace trvá chvilinku déle, tak jej s oblibou používám při svých nedělních dýchancích krásy :-) Ale jako oční krém tedy každý večer.

2c6c8022-173b-4c9c-9b70-9be7eb6281f9

Nejvíce mě ovbšem baví všestranné použití. Já osobně jej na obličej používám jako oční krém, dále na nehtovou kůžičku a jako skvělý pomocník se mi osvědčil na suché lokty, kolena a jako absolutně poslední záchrana při suchých patách.

- značka: Saloos
- objem: 19 ml (prodávají se velikosti 50 ml = 157kč a 250 ml = 607kč)
- cena: cca 80 - 100 kč
- hodnocení: 10/10                                                                        Evelin♥

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Evelinsbook

Mladá, i když s třicítkou na krku blogerka, která má ráda svůj život, kosmetiku, sluníčko, pohodu a hlavně smích Píšu na svém blogu nejen o kosmetice, ale i knihách, o tom, co mě zrovna štve a přidávám tunu fotek Moc ráda bych psala i pro tento portál.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.