24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Rozhovos s LOVELYHAIR

09.02.2013
Evzuu
Jsem jako každá druhá holka.':) mám ráda módu, styl a blogaření. Ráda bych dosáhla něčeho velkého a aby mě lidé uznávali a brali takovou jaká jsem.:)

Rozhovor s blogerkou Petrou

1. Jak tě napadlo vytvořit svůj vlastní blog? A co tě inspirovalo?
Mému blogu budou ted někdy v únoru již dva roky, k založení mne vedla láska ke kosmetice, líčení a módě a inspirací mi byly američanky a jejich youtube videa, moc mě bavilo je sledovat a chtěla jsem to také zkusit.

2. Kolik času věnuješ každému článku? A podle čeho články vymýšlíš?
Tak to je velmi různé, ale taková příprava zabere od desítek minut až po hodiny, nejdéle samozřejmě trvá natočit a editovat tutoriály, pak kecací videa a hodně práce dají samozřejmě i líčící články, recenze a pod. Přesně se to asi nedá říct, nikdy jsem si čas neměřila, ale moje práce na blogu je v řádů několika hodin denně.

3. Jak se ti podařilo se tak prosadit? Jaké bylo nejhorší období blogu? (pokud vůbec bylo)
Tak na tohle se mě ptá každý :D a já bych strašně ráda poradila nějaký recept, ale já ho opravdu nemám, prostě mě blog baví a snad je to na mé práci i vidět, to je asi jediný způsob, jak se prosadit a samozřejmě musí mít člověk i nějaký přehled a zkušenosti. Hodně podle mne dělá i kvalita fotek a videí, tedy nejen psaného textu, došla jsem totiž k závěru, že spousta čtenářů prohlédne jen fotky a text kolikrát ani nečte. Nejhorší období a nejvíc vyčerpávající bylo v poslední době,  hlavně z toho důvodu, že spousta lidí se mi snaží moji práci znepříjemnit, kopírují mi články, videa, kradou fotky a každý den se něco podobného dozvědět, je skutečně nepříjemné a to si pak člověk říká, jestli to má zapotřebí. Přesto se ale tyto hatery snažím hodit za hlavu a nenechat se otrávit, práci na blogu miluju a také své skvělé čtenáře a právě pro ně to všechno dělám! :)

4. Jak by jsi popsala sebe a svůj blog?
:D No....to je taková otázka, kterou bych snad radši přenechala někomu nestrannému. Já jsem obyčejná mladá žena, kterou prostě zajímá kosmetika a vše kolem zkrášlování, je to můj koníček a právě prostřednictvím svého blogu se snažím mé tipy a zkušenosti předat dál, nehledala bych v tom žádnou vědu :).


5. Jakou kosmetickou značku máš nejraději?
Těch je hodně, mám ráda Dermacol, NYX, Essence, Catrice, Urban Decay, Rimmel, Sleek, Mua, Missha, Skin 79......od každé značky mám nějaký oblíbený produkt a pak samozřejmě Sigmu, od které používám štětce.

6.  Kosmetika bez které bys nemohla být?
Ačkoliv podle blogu to jistě vypadá, že jsem "pipina", která nevyjde nenamalovaná ani s košem, tak tato představa je samozřejmě velmi vzdálena realitě. Tedy bez čeho bych se opravdu neobešla je krém na obličej a balzám na rty, obojí by mi stačilo to nejobyčejnější, třeba klasická modrá Nivea a jelení lůj od Reginy v tom velkém suku. Co se týče líčení, tak vždy sáhnu po řasence a nějaké jemné rtěnce, kterou je možno použít i místo tvářenky.


7. Líčení? Jak jsi na něj přišla? Co tě k němu nadále vedlo?
Tak k líčení jsem se samozřejmě dostala úplně klasickým způsobem jako každá jiná mladá slečna. Poprvé jsem se nalíčila asi ve 14,5 na diskotéku a to jen řasenku a spodní černou linku (jak jinak, naštěstí mne minuly modré stíny :D). Vlastně jsem se nikdy nelíčila každý den, třeba do školy, ale spíše jen na večer, na příležitosti, o to víc jsem si s tím ale vyhrála a postupně jsem začala líčit i kamarádky a známé a s makeupem experimetovat. A co mě k tomu vede? Jednoduše mě to baví, zkrášlovat své okolí i sebe :).

8. Jak všichni víme máš spousta fanynek.. Stalo se ti někdy že jsi je někde potkala a hlásily se k tobě?
Děkuji, já to až tak nepociťuji, přijde mi to strašně zvláštní,když to někdo řekne a vlastně do dneška nechápu, čím jsem kohokoliv zaujala, protože podle mě jsem úplně normální, klasická, česká "holka" :D. Samozřejmě jsem ale hrozně moc ráda a všem svým čtenářům ze srdce děkuji, bez jejich podpory by můj blog neměl nejmenší význam. Jinak to, že mě někde někdo potkal a poznal, se mi stalo, bylo to hrozně příjemné a přiznám se, že jsem se i trochu styděla. Dost často se mi ale stává, že mi někdo napíše, že mě právě někde viděl, ale styděl se přihlásit osobně :D, což chápu, ale nikdo nemusí mít obavy, mně to přijde zvláštní taky a určitě nikoho neukousnu :).

Chtěla bych ti moc poděkovat za zajímavé otázky a rozhovor a všem čtenářům bych chtěla poděkovat za projevenou přízeň, vážím si každého ohlasu i komentáře a je to pro mne skvělá zpětná vazba, jakým směrem se posunovat dál a a co by vás bavilo.

A já Petře děkuji že byla ochotná odpovědět na mé otázky

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Evzuu

Jsem jako každá druhá holka.' mám ráda módu, styl a blogaření.
Ráda bych dosáhla něčeho velkého a aby mě lidé uznávali a brali takovou jaká jsem.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.