24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Wish List

16.03.2013
Evzuu
Jsem jako každá druhá holka.':) mám ráda módu, styl a blogaření. Ráda bych dosáhla něčeho velkého a aby mě lidé uznávali a brali takovou jaká jsem.:)

Mrknete na fotku a hned poznáte o co jde.:)

At se podívám na jakýkoliv blog, tak vždy nějaká blogerka má svůj wish list..
Napadlo mě.. proč bych i já si nemohla něco takového udělat? no a tady to je.:)
Nechci nic vyjmečného.. asi většinu co tu mám chce většina lidí co znám.:)


Pořadí není podle důležitosti
(co bych si fakt přála)
(Není podstatné)

* Příčesky v odstínu 22střední blond.. Proč tento odstín? protože blond můžete nabarvit na jakoukoliv barvu bez potíží.
Jinak příčesky chci z toho důvodu, že už mě ty moje vlasy, které nejsou ani dlouhe a ani krátké štvou :D Chci se ostříhat na krátko a občas dát ty příčesky.. Proste s krátkými vlasy jsou i větší možnosti ůčesů atd :)

* Mít štěstí.. Když je štěstí, tak je všechno.. láska.. zdraví.. peníze.. Moc bych chtěla dělat mé rodiče šťastnými.. Abych jim mohla vynahradit to všechno co mi dali :) Abych jim mohla dopřát co si přejí, aby byli pořád zdraví..a to i mému příteli..Zkrátka celé mé rodině :)

* Tetování v plánu mám dvě tetování (svým způsobem tři)
1. Mašličky na nohy pod zadek na každou nohu tedy jednu.
Moc se mi líbí a má to i pro mě význam, že mě celý život někdo svazuje a dává mě do ústraní.
2. Don't trust anyone. Nápis, protože vždy když jsem někomu věřila, tak se ke mě pak otočil zády a ponížil mě a zahodil.

* Gel lak s UV lampou a vybavením.. Mám v plánu o prázdninách si trochu přivydělávat tím co umím, a GEL LAK e ted velmi populární a poměrně mě baví :) Určitě ho někdy vyzkoušejte

* Zrcadlovka (nebo nějaký dobrý foťák) Už mě vážně štve jak musím videa natáčet na webku :/ chtěla bych vytvářet kvalitní videa, ale není možnost.. Proto nějaký foťák

* Galaxy Šatičky, Trička - Určite to víte moc dobře :) jsem uchyl na GALAXY vzor.. Kdyby to šlo tak si nechám udělat galaxy tapety a dat je tam. Líbí se mi.. Člověk může pořád snít :)

* Konečně chci už někdy vyzkoušet sprej na čištění štětců :D já vím je to hloupý sen.. ale ješte jsem nikdy žádný nevyzkoušela.

* Zelené vlasy.- Už si plánuji na prázdniny si nabarvit vlásky na zeleno.:) Oranžový sen sem si splnila, tak ted ta zelená.. Možná prozatím vyzkouším jen pramínek a podle toho jak to bude vypadat pak skončí celá hlava..:D

* Plugy (oko, galaxy,..) Mám ráda ulítlé věci, a moc se mi líbí když má někdo nějaký zajímavý plug či tunel :) určitě někdy chci vyzkoušet ten galaxy.:) ale Není to zrovna nutná věc..

* Pořídit si konečně nějaké pořádné plavky na léto.. Minulé prázdniny jsem nikde plavat nebyla kvůli tomu, že nebylo kdy a nebylo v čem. Tak jsem se rozhodla že tento rok to bude jinak a seženu si nějaké pořádné a pořádně ulítle :D třeba od Iron Fist (bohužel ty jsou moc drahé :/ )

* Takový skromný sen.. Být uznávaná YOUTUBERKA, ale I BLOGERKA.. Nikdy jsem od lidí neměla žádnou úctu.. Každý mě celý život jen ponižoval a dělal ze mě blbečka.. Jednou bych chtěla ostatním prostě ukázat, že se ve mě zmýlili..

* Pás na štětce.. Pomaličku, ale jistě mi už hrabe z toho, že když někoho líčím, tak se musím pořád otáčet pro štětce atd.. Tohle je prostě super řešení..:)

* Nic víc než jen úctu od ostatních.. Vždy mě potěší nový a nový odběratel jak na blogu tak na YT.. Ikdyž se přidá sice jen jeden za buhvi jak dlouho, tak se hrozně rozzářím a vidím, že to co dělám není až tak zbytečné, a možná tu naději mám :)

* Udělat si Květovanou čelenku.:D Plánuji si ji moc dlouho, ale nevím kde koupit nějaké levné umělé květiny.. Moc se mi nechce dávat za jedno kvítko 25,-..

* Bláznivé legíny.. Mám v nich úchylku..:) Jsem moc ráda jiná a vyjímečná.. a mám radost když za mnou někdo příjde a řekne ty jo máš boží legíny (nebo prostě cokoliv) vždy to hrozně potěší

* Nějakou hezkou kabelku, kterou bych mohla hodně často používát.. Třeba nějakou GALAXY nebo od Iron Fist.. Jejich tašky se mi moc líbí.

* Udělat si co nejvíc kurzů jak jen to je možné :) Chci si i přividělávat tím co mě baví, a to můžu hlavně až, když budu mít kurz, a čím víc jich bude, tím víc budou mít ostatní zájem a já se budu cítit lépe..

Bohužel všechno to stojí peníze.. všechno co si přeji a i úsilí.. Jenže kde to všechno vzít že.. proto je to jen Wish List a teď záleží jen na vás, mě, rodině,.. jestli se mi to splní.:) Nepotřebuji všechno to né.. ale aspoň to štěstí a uznání :)
You might also like:

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Evzuu

Jsem jako každá druhá holka.' mám ráda módu, styl a blogaření.
Ráda bych dosáhla něčeho velkého a aby mě lidé uznávali a brali takovou jaká jsem.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.