24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Kosmetika Himalaya Herbals

10.03.2013
Fairychair
Můj blog je plný především kosmetiky, snažím se ale i o lifestylové a módní příspěvky.

Himalaya Herbals

Na našem trhu se objevila značka přírodních produktů - Himalaya Herbals. Nove v Rossmanu, delší dobu v Alberu. Zatím jen v omezeném množství. Já viděla pouze antiseptický a denní krém, čistící gel a masku.
Co je ale nejlepší jsou ty ceny, antiseptický krém za 39 Kč a denní za 49 Kč! Krása!

1714f4e5-41b9-4086-969d-2f3c383b5d9d

Nourishing Skin Cream

Je denní hydratační krém s lehkou nemastnou konzistencí. Má vyživovat, hydratovat a chránit před vysušením a znečištěním. Obsahuje Aloe Vera a Gotu kolu, také zimní třešeň, výtažky z indického stromu Komu a ženšenu.
Krém je opravdu příjemný, parfermace není nějak výrazná, mně voní hezky. Nejsem po něm mastná, ani lesklá. Rychle se vstřebává a hydratační účinky jsou střední. Za mě tedy krém doporučuji, poměrně se osvědčil pro mou smíšenou pleť. Bohužel na jaro to vidím bledě, protože neobsahuje SPF, to je pro mě tedy mínus, trpím na pigmentové skvrny a jizvičky od akné.. Jako takovou malinkou výtku bych měla balení, jeho plastová dózička mi moc nevyhovuje, špatně se šroubuje uzávěr a nevím, prostě ji nemám moc ráda.

Antiseptic Cream

Pokud sháníte krém podporující hojení, rychle pro něj! Opět obsahuje Aloe Vera, které má silné antibakteriální a anti-plísňové účinky, také zpracovaný zinek, který je proslulý svými léčebnými procesy. Nechybí ani výražky z Mořeny a drnku čínského, které mají antiseptické účinky proti vředům a infekcím kůže. Vůně je příjemná, bylinková, mast jak vidíte na fotografii je barevná, ale na kůži zprůhlední.
Nanáším večer, nebo i ráno pouze lokálně, na pupínky, či odřený nos, místa se perfektně hojí a nezanicují. Je ho tedy jen 20 gramů, ale na lokální použití vystačí dlouho. Já tedy potvrzuji hojící procesy, u plísní nemohu nijak posoudit, jelikož žádné nemám.


Omluvte můj oprýskaný nehet :D

Doufám tedy, že se u nás tato kosmetika rozšíří a zvětší se její dostupnost, protože já mám v plánu vykoupit od ní snad vše :D Za ty peníze je báječná a já jsem s ní spokojená.
Co vy? Máte zkušenosti s kosmetikou Himalaya Herbals? :)

XOXO FairyChain

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Fairychair

Můj blog je plný především kosmetiky, snažím se ale i o lifestylové a módní příspěvky.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.