24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Pilates, Blogilates + soutěž o knížku Pilates

10.03.2014
FitGirl
Blogerka, která se zabývá fitness, zdravým životním stylem a vším co s tím souvisí :)

Pilates je šetrný a "myslící" systém, napomáhající souladné činnosti mysli a těla s cílem vytvořit zdravé, ohebné a výkonné tělo a klidnou, uvolněnou mysl.

Soutěž  - Vyhlašuji soutěž o knížku Pilates - Praktický obrazový průvodce. Vašim úkolem bude, zaslat mi na tento email healthyfitgirl24@gmail.com fotku + vaši adresu. Fotka by měla obsahovat vaše (nejlepší) clean eating jídlo :). Já potom fotky zveřejním. Vyhrává ten majitel fotky, která bude mít nejvíc hlasů :). Vše bude probíhat na webu http://beautyhealthyfitgirl.blogspot.cz/

Co je to pilates ?

Pilates je šetrný a "myslící" systém, napomáhající souladné činnosti mysli a těla s cílem vytvořit zdravé, ohebné a výkonné tělo a klidnou, uvolněnou mysl. Tato neaerobická cvičební metoda využívá jako klíčové prvky držení těla a dýchání, s jejichž pomocí protahuje a posiluje hlavní svalstvo těla.

Já dělám pilates už nějakou tu dobu, když bych byla konkrétnější tak letos to bude už 3 rokem. Jsem s ním velice spokojená, protože tento styl cvičení je vhodný  i pto tzv. "lazy days", kdy se vám nic nechce. Pro mě je to spíše něco jako relaxace, kdy se uvolníte a zároveň máte dobrý pocit z toho, že pro sebe něco děláte.

Blogilates

Cassie Ho. Ano, to je to jméno, které nese dost známá pilates cvičitelka. Je to moje uplně nejvíc oblíbená youtuberová trenérka. Proč ? Ano, jistě, cvičí to pilates, které miluju. Ale u ní vás zaujme i její osobnost. Je to strašně optimistický člověk, který vás vždy nakopne ať se vám nechce, nebo když už opravdu umíráte a chcete přestat. Pořád je usměvavá, a to tě na ní prostě musí motivovat.

Aby toho nebylo málo, Cassie dělá měsíční rozvrhy na každý den. V každém dni máš napsané, co máš cvičit, kolik videí a jaké videa. Taky má svou vlastní aplikace na Google play - Blogilates. Ta funguje na principu přidávání vlastních fitness fotek, které ti ostatní blogilatelky komentují, motivují, radí a podobně. Taky tam najdeš všechny její videa, a recepty. Cassie totiž přidává na svůj web (blogilates.com) i zdravé, chutné recepty :)

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

FitGirl

Blogerka, která se zabývá fitness, zdravým životním stylem a vším co s tím souvisí


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.